Vi sprang gata upp och gata ner.

Publicerat: 2013-09-29 / 19:12:21 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Tokigt hur otroligt bra man kan trivas på ett jobb! Jag ser verkligen fram emot att få ta emot alla nya blommor, snitta och göra en massa nya planteringar och skylta upp med nytt. På det sättet så är nog måndagen veckans näst bästa dag, ny vecka med nya möjligheter! 
Kom precis hem ifrån Örsundsbro och Mickelsmäss, hade sån himla tur med vädret så när vi kom dit sken solen för fullt. Hittade 2 OBEY tjocktröjor. Blev en sväng in till Stenhagen påväg hem, fick med mig en svinhårborste och mat. 
Mamma lagar mat för fullt just nu så efter det ska jag hoppa i myskläderna och snosa framför tv:n!



Tack gode Gud för att nätterna är så korta.

Publicerat: 2013-09-29 / 05:09:16 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade klockan 4 och det var helt omöjligt att somna om. Så jag har googlat runt angående balsam och shampo som passar för löshår, en ren djungel. Men det ska varken innehålla alkohol eller silikon så ska ta mig en sväng in på Gränby idag och skaffa mig en ordentlig borste och leav in serum. Har beställt ett paket från frisören men passande shampo och inpackning men det skulle inte komma förens i veckan som kommer och jag känner ett akut behov av att tvätta håret nu, gärna igår helst! 
Funderar på att ge sömnen ett försök till eller klä på mig springbyxorna och ta en promenad med musik i öronen...

Hoppas det aldrig tar slut.

Publicerat: 2013-09-28 / 13:44:26 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Lördag och snart dags att stänga igen, eller kanske var lite väl optimistisk där det är ju ändå 1 timme och 20 minuter kvar. 
Tänkte ta en sväng till Uppsala och Gränby, har igentligen inget ärende men det är så skönt att bara glida runt lite och se vad man hittar. Skulle behöva någon tjockare tröja och mössa för att klara mig i höst/vinter. 
Försöker trycka undan tanken om att jag behöver köpa en ny jacka med igentligen. Är inte ett utav mina större intressen att prova jackor, hittar man en snygg så är den oftast för tunn eller på tok för dyr. 
Får helt enkelt se vad jag hittar, ska först och främst jobba klart för idag.



Jag är mycket av allt och inget.

Publicerat: 2013-09-26 / 00:30:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är jag hemma och äntligen långhårig! Färgen är inte exakt men imorgon ska det i en färgbomb i luggen så tror jag det blir kanon! 
Konstigt hur lite hår kan få en att må så mycket bättre, att slippa stå framför spegeln och gråta på morgonen. Ja, jag har faktiskt tyckt att det varit så pass fult och jobbigt! Nu är håret på plats och jag trivs så otroligt bra! 
Imorgon är det jobb som gäller, redan torsdag och bara några ynka dagar kvar innan det blir helg igen. 
Storhandlade även idag, på hemmaplan denna gång. Det ekar fortfarande men inte lika mycket. 




Jag kollar på dig som om du vore min.

Publicerat: 2013-09-25 / 08:54:47 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Ledig onsdag och jag vaknar 06.50, gick inte alls att somna om så gjorde ett försök att väcka Skrållan som inte alls ville gå upp, men efter lite gos så fick jag upp henne. Tog en promenad i kylan, är nog dags att börja med fodrat och köpa sig ett par handskar!
Är för tillfället i Ralby och äter frukost. Sen bär det av till frisören för att sätta i håret och få en jämn färg. Beroende på hur pass lång tid det tar är tanken att jag ska åka och storhandla.

Mörkare,

Publicerat: 2013-09-24 / 20:31:45 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



⭐️

Publicerat: 2013-09-24 / 09:25:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



Jag log och sa "att det är dig som jag vill ha"

Publicerat: 2013-09-22 / 23:01:02 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Har varit en himla dålig uppdatering, men har nog helt ärligt inte haft så mycket att uppdatera om heller. 
Har varit hos frisören 4 gånger den här veckan, gått från ljusbrunt till rödbrunt och är för tillfället brun med svarta toppar och rött i underhåret. Tanken var inte alls att ha svarta toppar men mitt hår var på tok för slitet och torrt när vi färgade det brunt. Nu är det hur som helst bestämt att jag kommer färga håret mörk,mörkbrunt eller svart. Samma med håret som ska sättas i på onsdag. Känns som en ganska stor grej att bli nästan svart och långhårig, men jag ser fram emot onsdag och slutresultatet! 

Imorgon är det jobb, som jag ser fram emot det! 




Han stampade på mig som om han ville släcka min glöd.

Publicerat: 2013-09-18 / 22:01:51 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilket humör!
Har mått som en påse sopor ena stund och nästa har jag inte kunnat mått bättre. Blev irriterad av mig själv och mitt humör, tills imorse. Vaknade med ett halsont utan dess like och förstod då varför jag mått som jag mått, jag blir hemskt instabil i humöret innan jag blir sjuk, och så var fallet nu! Men det känns skönt att ha en anledning till det.
Idag har jag suttit hos frisören större delen utav dagen, närmre bestämt 5,5 timmar. Fick en grundfärg i botten och längderna samt en effekt ilagd på underhåret i luggen. Är däremot inte klar ännu, på fredag ska en annan färg läggas i längderna, en mörkare då denna som jag har nu blev för ljus. Nästan lite hasselnöt med koppar i, så det ska i en mörkare ton.
Sen på onsdag ska håret färgas och sättas i äntligen!
Imorgon är det jobb som gäller, hoppas på en bra dag och att halsen ger med sig...


Jag bränner dig som du brände mig.

Publicerat: 2013-09-16 / 14:57:35 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag vet att jag är hemskt svår att leva med eller passar speciell bättre? 
Jag vill ha någon men det får inte bli för nära eller gå för fort.  Jag måste få ta den tid jag behöver samtidigt som det inte får gå för sakta heller. Jag kan byta humör på två röda, ena sekunden vill jag att ha någon att hålla i handen när jag sen nästa sekund vill vara  ensam och klara mig själv. Och självklart är det helt omöjligt för någon annan att förstå det och hinna känna av från en sekund till en annan vad jag vill, och det vet jag. Finns två månniskor som klarat av mig, den ena gjorde mig så pass lugn så jag accepterade det. Den andra visste exakt hur jag var och brydde sig inte om mitt beteende, varav då jag insåg att jag inte kom någon vart.
Att det ska vara så svårt att veta och hitta rätt..


Jag ramlade, men du drog upp mig.

Publicerat: 2013-09-15 / 19:37:07 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Då var nästan helgen över för den här veckan, hjälp så fort det går!
Sitter och väntar på maten som strax är klar, på vippen att jag börjar dreggla. 
Sen är det raka vägen hem till Tångvägen som gäller för filmtittande och popcornätande!
Jag ser faktiskt helt ärligt fram emot att få jobba imorgon, 2 dagars ledigt kändes för mycket trots att det behövs ibland, men nu längtar jag banne mig! Jobbar 2 dagar och sen är jag ledig igen så kan inte ens klaga!
Däremot så är min ledighet redan bokad, vid lunch så ska jag sitta i frisörstolen och fixa fram färgen till extensions. Som jag längtar! Jag vill kunna dra fingrarna genom håret utan att allt rasar eller sitter kvar i handen. 



Dem log åt oss och för allt vi hade ihop.

Publicerat: 2013-09-14 / 17:38:31 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Ligger för tillfället hemma hos mamma och pappa i sängen uppe i gästrummet och känner mig helt slut i kroppen. 
Startade dagen med ett besök hos Nova, klippte bort en hel del och är numera väldigt korthårig, men som tur är så är det bara i 2 veckor. Om 1 vecka så färgar vi håret och veckan efter det så sätts extensions i, äntligeeeen! Som jag längtat! 
Skulle igentligen åkt i. Till Uppsala ikväll men orkar helt ärligt inte, kroppen känns ur balans och jag somnar titt som tätt. Så det blir en lugn kväll hemma i Österby. 
Imorgon är hela dagen planerad, däremot ska jag iväg imorgon kväll, 
något som jag ser fram emot med lite pirr i magen! 
Har precis tryckt i mig 1 liter hemmagjord juice, äpple,morot och vattenmelon. Vet väl inte direkt om det var super smart gjort då det känns som om det är påväg upp igen.
Tänkte ta och slumra till en stund och hoppas vakna på både bättre humör och piggare!



Vi fummlade tills vi insåg att det var rätt.

Publicerat: 2013-09-14 / 02:46:24 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag älskar ledig helg! 
Ingen direkt ordning på någonting, sovmorgon, sena kvällspromenader, god mat och inga tider att passa. 
Imorgon ska jag en sväng till frisören för att se vad vi kan göra med håret när lönen kommer, förhoppningsvis blir det längre med lite tur! Sen senare på kvällen ska jag troligtvis in en sväng till Uppsala. 
Söndagskvällen är helt planerad för myskväll framför tv, känns som om helgen kommer springa förbi ganska fort även den a lediga helg.
Kom precis hem ifrån mamma och pappa. Vaknade med ett sånt otroligt saft/läsk sug runt 01.00 tiden, när jag väl insåg att jag inte hade det minsta drickbart hemma hos mig så gick det på 2 röda sekunder till mamma och pappa för att nalla en flaska saft, fick även med mig en liten hund hem P köpet, inget mig emot då hon är alldeles underbar att vakna upp bredvid.
Ska ge det ett försök till med sömnen!



Jag har det bättre än många andra.

Publicerat: 2013-09-13 / 15:43:43 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Åh älskade fredag! 
Tror nästan att fredagen slår lördagen som en bra dag. Om cirka 2 timmar är det dags att stänga igen för den här dagen, känns faktiskt riktigt ordentligt bra.
Precis varit ute med buden för idag, tackar Gud för körkortet, annars hade jag blivit fast i butiken 5 dagar i veckan i 8 timmar per dag. 
Det kanske är dags att göra något vettigt?



Du såg aldrig slutet jag gav dig.

Publicerat: 2013-09-12 / 23:08:19 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag har det himla bra och mår himla bra nuförtiden! 
Jobbet flyter på som det ska, inga större hinder. 
Imorgon är det fredag, det är något mysigt och speciellt med fredagsmorgonen. Kunderna är oftast trevligare och handlar mer! 
Har nog inget annat vettigt att skriva, det händer en hel del i mitt liv just nu men inget som hamnar här ännu!



Det pumpar fortare än du tror.

Publicerat: 2013-09-08 / 03:25:55 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Jag vet att jag inte borde och att jag troligtvis kommer ångra mig imorgon. Men för tillfället rusar mitt adrenalin för fullt i hjärtat och jag känner hur himla fort det slår.

Jag känner mig som en extrakompis, som någon man ringer när ingen annan svarar eller när man inte har något bättre för sig. Hur väl man än vet att jag tar åt mig något otroligt av allt man säger så vräker man ur sig allt ändå, kanske i tron om att jag inte bryr mig? Men det gör jag, varenda litet ord tar längst in. Jag har jobbat som fan med min vikt, jag har varit ute varje dag, så fort jag åkt hemifrån har jag längtat tills jag kommer hem och får hoppa i springkläderna och bara rusa ifrån allt. Jag gick ner en hel del under cirka 1 år, sen träffade jag någon och vikten blev inte alls lika viktig. Men den satt fortfarande och gnagde hela tiden. Tanken att gå upp allt igen eller skamsen över att visa min mage öppet för någon. Jag blev själv igen och allt satte igång igen, en jäkla ångest för att hålla den där jäkla magen i trim. Min diabetes gör att jag alltid måste äta ordentliga portioner, gör jag inte det så går jag antingen super hungrig utav all insulin eller så blir jag låg. Sen jag blev lämnad utav den här människan så har jag inte haft full kontroll på min sjukdom, jag har slarvat med sprutor och helt enkelt glömt dem. Perfekt, ketonerna äter utav kroppens fett men hela jag blir otroligt lättretlig och irriterad. Jag har numera tagit tag i diabetesen för jag vet att grunden till att jag blir så arg på det mesta är att jag ligger för högt. Kroppen orkar inte hålla både socker och humör på rätt nivå samtidigt. Och det är jag full medveten om själv! Jag behöver därför röra på mig och äta ordentligt för att hålla allt stabilt. Därav gör det förbaskat ont när någon kan slänga ur sig "tjockis" för jag vet att jag inte är pinnsmal, men testa att alltid äta ordentliga mål som inte bara kan innehålla frukt eller grönsaker och samtidigt kämpa med att hålla vikten på en bra nivå. Tro mig, när jag sprungit eller gått en ordentlig vända så skriker min kropp efter mat för att inte bli låg i sockret. Ignorerar jag detta så får jag troligtvis en känning mitt i natten( som är bland min största rädsla) ensam i lägenheten utan hjälp.
Får jag höra att jag inte är så snygg så kan jag lätt spotta ur mig något spydigt för tillfället, men senare så ligger det där och gnager ändå. Vad som krävs, hur mycket pengar jag kan lägga ner för att bli "okej". Det har hänt både en och två gånger att jag kollat upp hur mycket det kostar att suga bort mina "insulinbullar" jag har på magen efter alla sprutor sen jag var 4-5 år, men alltid insett att dem kommer tillbaka efter något år, och att det bara är för mig att acceptera. Men det är så enkelt för vissa att slänga ur sig "det är bara träna stenhårt så går dem bort" nej, det är inga bullar jag fått utav att äta utan irriterad vävnad efter allt insulin och stick.
För tillfället rör jag på mig för att må bra, för att slippa få något vredesutbrott på någon stackare som inte förtjänar det och för att jag behöver varva ner efter jobbet. Jag äter det jag vill fast med en viss måtta, för att jag inte mår bra utav att ALLTID tänka på vad jag stoppar i munnen. Rör jag på mig så kan jag äta det jag vill samt att min kropp mår bra av det.
Det är så himla lätt att uttala sig om någon, men historien bakom det hela är inte alltid riktigt lika kul.


Du gör som alla andra...

Publicerat: 2013-09-07 / 20:08:33 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är det helg, helg på riktigt utan jobb!
Har precis kommit in efter en promenad med pappa. Satt som en smäck och jag luktar därefter. Men snäll som mormor är så ska jag dit efter middagen och ta en lång dusch!
Min dusch går ju nämligen inte att duscha i eftersom dem inte satt upp någon list för vattnet, så därför har jag vattenfyllt badrum om jag duschar nu.

Idag gick 5 timmar rasande snabbt, hade fullt upp hela dagen och kunderna drällde in. Det gillar vi verkligen!


Jag varnade dig sen dag 1

Publicerat: 2013-09-06 / 23:28:11 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Sitter och läser gamla inlägg, jag lovade mig själv att inte göra det för jag visste innan hur arg jag skulle bli och vilken jäkla ångest som skulle blåsas upp. Nu var jag dum och gjorde det och får då även ta konsekvenserna utav det. Samtidigt känns det som om jag kommit så himla långt på en sån kort tid. Det tar ett tag för huvudet att inse och ännu längre för hjärtat att glömma. Jag har inte glömt allt, jag minns hur illa behandlad jag blev.
Det är mitt förflutna och hur mycket jag än vill sudda ut det så kommer det alltid vara en del av min historia. Men som dem säger "Man måste pussa många grodor innan man hittar prinsen" och tro mig, hitta honom med stor D, det ska jag, förr eller senare!
Någon som älskar mig lika mycket som jag älskar honom.

Är snart dags att hoppa ner i sängen och få sig några timmars sömn innan det är dags för lördagens jobb.
Hoppas att allt flyter på smärtfritt och bra.


Vi delade på oss, som om det vore helt naturligt.

Publicerat: 2013-09-06 / 16:45:51 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Äntligen fredag!
Och det spelar ingen som helst roll att jag jobbar imorgon för om cirka 2 timmar är min dag slut på jobbet.
Stänga, hem och vräka i mig mammas perfekta fredagsmat och sen kommer jag troligtvis hamna i någon slags koma, men det brukar lösa sig efter ett tag!
Imorgon är det som sagt jobb som gäller, 5 ynka timmar går snabbt och smärtfritt.


En helt okej dag att vara ledig på!

Publicerat: 2013-09-04 / 17:49:58 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Det ser ut som om du är uppochner.

Publicerat: 2013-09-04 / 08:11:43 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

God morgon!
Kör en mjukstart idag, är ju ändå ledig och inget mer planerat än en sväng in till pappa för att kolla på jacka.
Ligger och väntar på att östhammarshem ska komma och knacka på, är nämligen dags att ta bort badkaret. Bara bökigt och otroligt blött i hela badrummet. Får se om jag hinner smita iväg på en pw innan dem kommer!


Stoppa mig, det är värt ett försök för jag behöver dig.

Publicerat: 2013-09-03 / 22:37:34 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Morgondagen är en ledig dag!
Känns lika jäkla skönt att veta att jag verkligen kan sova så länge jag vill imorgon. Tyvärr gäller inte det imorgon men jag ska göra något jag själv valt och vill!
Imorgon vid lunch ska jag åka in till pappas jobb för att kolla på en jacka, en ordentlig. Får väl se om det finns något som passar i smaken, annars har jag ändå hälsat på gamla jobbet och varit trevlig.
Tanken var faktiskt att jag skulle låna pappas kanot och testa mina kunskaper. Men känner jag mig helt rätt själv så kommer jag nog inte alls ut i någon kanot.


Truth.

Publicerat: 2013-09-01 / 04:29:00 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Det tog alltid luften ur mig, men jag fortsatte.

Publicerat: 2013-09-01 / 04:11:46 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Känner mig tom, som om "du får ta det du får, nöj dig med det"
Jag har hur som haft en bra lördag. Tog en sväng in till Uppsala där det hittades en hel del, både inredning på Ikea och ett par jeans och baskläder. Känner mig mer än nöjd för tillfället på klädfronten.
Kom precis hem, orkar inte slå igång tv eller så är det för att det är så otroligt skönt och tyst.
Imorgon blir det lång sovmorgon och sen får vi helt enkelt se vad dagen bjuder på!
Behöver skruva upp en hylla i köket och tvätta lite kläder, annars är dagen obokad.


RSS 2.0