Du kan bara se mig när du blundar.

Publicerat: 2013-02-26 / 16:16:44 | Kategori: | Kommentarer: 0

Jag börjar nog smälta det här med flytten, det har lagt sig lite. Jag blir fortfarande fly förbannad när jag kommer upp dit och ingenting är klart, men idag händer det nog en hel del. Sängen kommer på plats och hyllor ska skruvas upp. Jag kommer däremot dra ut lite på inflyttningen, inte förens på onsdag kommer jag flytta in. Och det pga att bag inte har haft tid att storhandla mat ännu. Men imorgon efter jobbet ska jag åka in till Uppsala för att handla en massa mat så kylskåpet blir fyllt. Ska även smita iväg och kolla efter en taklampa på Storvreta möbler imorgon.
Ikväll blir det iaf fullt upp, allt ska köras till lägenheten, det som är kvar och sängen ska skruvas isär och ihop igen, mitt tålamod kommer tryta både en och två gånger!


Jag orkar för oss både.

Publicerat: 2013-02-24 / 22:55:44 | Kategori: | Kommentarer: 0

Slut på denna vecka, med en viss klump i magen. Nästa vecka kommer jag inte bo kvar här längre. Det känns både bra och sådär, jag har ju världens bästa föräldrar som ställt upp på det mesta. En mamma som tvättat allt och lagar mat som inte ens går att beskriva. En pappa som hjälper mig så fort något skiter sig. Dessa människor och min lugna vrå ska jag lämna. Jag kommer sakna allt så otroligt mycket, men jag vet att med tiden vänjer man sig och att jag inte är mer än 5-10 minuter hemifrån. Visst kommer det bli konstigt, jag ska bo ensam. Från att alltid haft min syster i samma rum och haft mamma, pappa och hundar en trappa ner, eller som nu, nere vid fötterna. Så kommer jag vara ensam, men man vänjer sig kanske? Har en känsla av att jag ändå kommer spendera mycket tid hemma. Här finns människorna jag älskar och Ralby kommer alltid att vara mitt första och bästa hemma.
Var in till Uppsala idag, hittade det viktigaste så får jag ta en sväng in för att handla mat senare i veckan!


Jag gjorde dig en sång.

Publicerat: 2013-02-23 / 11:18:04 | Kategori: | Kommentarer: 0

Gårdagen blev en salig blandning!
Mådde som en påse nötter tills jag stängde butiken, åkte in till Uppsala för att hämta min soffa. Fick en positiv överraskning, soffan var mycket finare än jag förstått på bilden. Nöjd och glad blev det en middag på donken och ett "rensa skallen" samtal till sena kvällen.
Lämnade av soffan i lägenheten och tog mig hem. Minns sedan ingenting, somnade med kläder och smink..
Vaknade upp på ett strålande humör, världens brak frukost och lite jobb på det!
Ska till lägenheten efter jobbet för att storstäda och börja flytta in lite saker, sen lutar det åt att åka i till Uppsala för att köpa det sista!


Jag längtar alltid.

Publicerat: 2013-02-22 / 12:42:59 | Kategori: | Kommentarer: 0

Det krävs ganska mycket innan jag ska klaga på att jag har ont. Idag är en sån gång, dagen startade jätte bra och kände mig utsövd. Ringde ett samtal som fick mig att känna mig som 5 år gammal igen, fick en tid och körde gasen i botten för att hinna fram, stressar fram och in för att skriva på pappren och hoppas på att min kära pappa finns inne på kontoret i Uppsala. Får tillbaka ett påskrivet papper! (Pappa är världens bästa människa) vidare till Österby för att hämta nycklarna. Där small det! Min mage är helt ur funktion. Jag mår inte illa eller behöver spy, men min mage är så svälld och otroligt uppblåst med kramp liknande smärta som hugger i. Hade så här för cirka 1 månad senare och då kröp jag på golvet på slutet av dagen. Jag gissar på att det är magkatarren som är tillbaka, exakt vad jag behöver nu!
Jag önskar mig inget annat här i världen än att slippa detta, jag orkar inte det nu.
Ikväll ska jag "hem" och städa, tvätta golv och hela lägenheten. Men jag flyttar inte förns början på nästa vecka.


Ibland kan vi bara låta allt vara.

Publicerat: 2013-02-21 / 07:59:42 | Kategori: | Kommentarer: 0

God morgon!
Vilken himla bra dag det blev igår, lunch på hembageriet.
För att sen komma på att jag behövde en massa saker ifrån både Fullerö,Rusta och Ikea.
Hittade lite fina lyktor att ha på bordet samt en uggla i sten som jag föll pladask för. Åkte vidare till Rusta där det blev mest nödvändiga saker som kommer behövas så som diskborstar, tvål och dörrmatta!
Tog en sväng in på Ikea, en sväng som slutade med en ordentligt välfylld kasse, men nu har jag porslin och allt. När det ändå var så pass billigt så varför inte?
På fredag efter jobbet ska jag även hämta en soffa!
Har även fått hem matbordet och börjat slipat ner det.


Jag är inget loppisfynd.

Publicerat: 2013-02-17 / 02:22:05 | Kategori: | Kommentarer: 0

Det här med att nattblogga brukar aldrig bli riktigt bra, antingen är man för trött och allt blir osammanhängande, eller så blir det känslofyllda inlägg. Idag blir det nog mest känslor.
Har tryckt i mig 2 stycken energidrycker så det är en aning svårt att sova.
Sen rusar det en massa tankar och känslor, mest besvikenhet över att känna sig som något katten släpat in. Jag har ingen som helst "rätt" att ta åt mig och bli ledsen. Allt är bara taget rakt ur luften. Men det gör ondare än så. "Orka" är ett ganska så starkt ord i min värld. Att inte orka med någon, det får mig att känna mig ganska så jävla värdelös och onödig..
Jag hoppas att morgondagen blir bra, ska iväg och kolla på ett köksbord.
Nu ska jag försöka lugna ner mig och få en blund. Jag somnar även med en skön känsla, att känna sig saknad kan man behöva ibland!


Katten Jansson hade 9 liv.

Publicerat: 2013-02-14 / 00:06:53 | Kategori: | Kommentarer: 0

Ligger med Rihannas nyaste låt i öronen och bara myser, underbara dag vad bra du varit!
Imorgon är det uppstigning vid 7, alla hjärtans kräver lite mer än en vanlig dag och för blommornas skull börjar vi tidigare för att packa så dem inte får ligga för länge.
Får se vad som hinns med imorgon efter jobbet, har en känsla av att jag kommer total däcka när dagen lider mot sitt slut.
Nej nu måste jag verkligen sova!


Blunda, det hjälper för stunden.

Publicerat: 2013-02-12 / 16:31:31 | Kategori: | Kommentarer: 1

Har känt att iPaden kan ha varit än utav mina mindre smarta köp, tills jag kom tillbaka efter att ha kört ut alla bud och skulle sätta mig ner för att kolla priset på en sak, då insåg jag att iPaden är bra på dem flesta sätt. Förutom nör jag glömde att uppdatera honom och han låser sig. Men annars så är jag glad att jag har han och skulle nog sakna han ordentligt om jag sålde honom!
Idag är en gräsligt bra dag, jag har grejor att se fram emot både idag och imorgon efter jobbet, sånt som behövs!
Det som kan vara klart är nu klart inför alla hjärtans, ska skapa lite "Nallepaket" sen är vi på banan!


Jag orkar, det vet vi.

Publicerat: 2013-02-11 / 19:34:17 | Kategori: | Kommentarer: 0

Tänkte skriva att jag är så arg, men jag vet inte riktigt.
Kanske inte är arg jag är utan mest trött och stressad?
Eller bara förvirrad..
Hur som helst så måste jag ut, gå tills benen viker sig och lungorna fått andats ny luft.
Imorgon är en ny dag med nya tag!


Du log, min kropp dog.

Publicerat: 2013-02-10 / 18:55:13 | Kategori: | Kommentarer: 0

En riktig slappardag blev det!
Känns som om jag har sovit bort dagen i stort sätt.
Men det kommer nog behövas all sömn som finns den här veckan, alla hjärtans dag på torsdag vilket betyder sjukt mycket mera jobb, kunder och rosor!
Men jag ser verkligen fram emot det, behövs lite speciella dagar nu när det känns som om måndag-fredag är ren rutin.
Var in till Gränby igår efter jobbet, helt själv och ingen som helst tid att passa!
Hittade lite som fick följa med hem, ett matt överlack, led band till skorna som för övrigt kan ha varit bästa köpet på mycket länge! Var även in på Bellbox för att köpa silvershampo. Får ge det några tvättar innan jag dömer ut det men sen så!
Och sen har jag förhoppningsvis goda nyheter att berätta i slutet av veckan om allt går som jag vill!
Just ja! Köpte ett par vita converse, satt bra länge och velade tills jag kom fram till att dessa skulle klickas hem tillåtits vårskor!


"Här glider kingen in"

Publicerat: 2013-02-08 / 15:57:50 | Kategori: | Kommentarer: 0

Jag är total frälst i Leona Lewis, spelar ingen roll vad hon gör det mesta låter underbart i mina öron!
Var ute och körde buden nyss och då spelade den "Lovebird" på radion. Dagens höjdpunkt, vrålar och sjunger med hela kroppen!

"Your lovebird's flyin' away
Cus my heart's been stuck in a cage"
Har i övrigt haft en bra dag, inga jätte toppar men däremot inga jätte neråt dalar!
Har förresten gått och bytt hårfärg! Och blivit en aning kortare och friskare. Jag är numera orange/brun med en massa blonda slingor som kommer bli flera nästa månad om det funkar. Köpte även en fjäderslinga som jag inte vågat sätta i ännu men ska försöka ikväll.


Vi hade inget slut, det var förevigt.

Publicerat: 2013-02-05 / 15:48:15 | Kategori: | Kommentarer: 0

Blivit lite frånvarande men tror ingen dött av det!
Redan tisdag, eller ja redan? Är ju ledig imorgon så veckan går så fort med en ledig dag. Däremot är inte dagen helt ledig,ska se till att vara hos frisören vid 11 sen är det föreläsning hos blomster grossisten som gäller mellan 19-20, så dagen kommer nog bara fara iväg!
Igår var en bra dag, lite kaos på jobbet men det löste sig smärtfritt. Sen efter 18 hämtade jag upp syster så åkte vi till Gåvsta och köpte hem thaimat, finns inget ställe som har så god mat! Tjockade oss rejält. Åkte hem och somnade som en stock i sängen.
Inte sådär förfärligt långt kvar tills jag kan låsa butiken!


Det finns fortfarande hopp.

Publicerat: 2013-02-01 / 23:50:58 | Kategori: | Kommentarer: 0

Nu är det äntligen helg!
Har hunnit med ganska mycket under dagen. Imorse blev det en sväng till Skuttunge kyrka för att lämna dekoration, världens finaste och vårigaste väder med en sol som låg och värmde på. Tillbaka till butiken för att hämta mera bud som skulle ut under dagen, när jag ändå var ute i krokarna så sprang vacker till frisören för att boka en tid. Så på onsdag hoppas jag på bra och stora förändringar! Ska även på "föreläsning" hos grossisten så med lite tur kanske jag slipper mössa!
Har haft en riktigt bra dag, allt har flytit på och fungerat.
Imorgon är tanken att ta bilen in till IKEA och affärerna runt omkring för att inhandla lite till rummet, nya gardiner och sängkläder.
Ska ta och stänga mina gröna för att orka upp i tid imorgon!
Just ja! Råkade även hamna i Storvreta bladet som kommer ut nästa gång, på gott eller ont vet jag inte ännu men en sak som är säker är att jag inte alls var berädd eller fixad! Men jag bjuder på det.


RSS 2.0