Hur var året?

Publicerat: 2012-12-30 / 23:56:40 | Kategori: | Kommentarer: 1

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag sade upp mig från maskin och verktyg samt började som heltids florist i Storvreta.

Höll du dina nyårslöften?
Hade inget löfte, jag bryter vartenda ett.

Något du saknat 2012 som du vill ha 2013?
Kärlek, jag saknar att älska någon.

Största framgången 2012?
Jag bestämde mig för att bli lycklig innan jag delar mitt liv med någon, jag är lycklig nu och vill fortsätta framåt!
Jag har även sagt ifrån mera än förut, jag går inte med på att människor trycker ner mig längre, jag behandlar andra som dem behandlar mig.

Vad spenderade du mest pengar på?
Ullareds resan och iPaden. Syster fick otroligt mycket grejor och sen gick det åt mycket pengar på håret ledans jag hade extensions.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2012?
Call me maybe, åkte fram och tillbaka från Bälinge i början på året, då spelades alltid denna upp.
Emeli sande, Labrinth- beneath your beautiful, den får mig minnas alla bra dagar, dagar då jag log.

Läste du någon bra bok under 2012?
Läste mycket pocket under sommaren, ingen som jag direkt fastnade för.

Favoritprogram på TV?
Småstads drottningar, både pinsamt och ganska roligt program!

Finns det någonting som kunde gjort ditt år bättre?
Jag skulle ha sagt ifrån i tid och inte låtit någon kört över mig, jag har gråtit massor dem senaste månaderna, det vill jag aldrig vara med om igen.

Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Jag har handlat massor utav kläder! Gärna stort och lite pösigt för att dölja minsta fettvalk, jag fastnade även för leggins!

Vad fick dig att må bra?
När man tror att det är som mest kört och man är ensammast på jorden så dyker den upp bara, världens bästa vänner!


Vilken humlans bra dag!

Publicerat: 2012-12-30 / 21:00:48 | Kategori: | Kommentarer: 0

Vilken himlans bra dag!
Vakande väl runt 9 och hoppade in i bilen på direkten. In till Gränby för att leta upp ett par jeans som inte var svarta och inte för ljusa. Hittade ett par som satt som en smäck!
Hittade även lite tröjor och smycken som fick följa med hem. Efter det var det raka vägen till Mekonomen för att hämta ut en huvudcylinder till bilen, matvrak som jag är så var jag tvungen att stanna på Dino's för att äta. Jätte god mat, verkligen ett ställe att rekommendera!
Hem för att lämna bildelen och hämta en tv möbel hos syster, efter mycket om och men står den nu upp men fy farao vad jag svor innan den stod på plats.
Bilen funkar iallafall efter mycket meckandes och flera bytta delar!


Är det verkligen lördag?

Publicerat: 2012-12-29 / 17:13:55 | Kategori: | Kommentarer: 0

Nu var denna jobbvecka slut!
Bilen har lagt av himla lägligt. Köpt nya delar som ska dit när tiden finns.
Hur som helst så gick det kanon på jobbet, var ute i över 2 timmar och körde bud pga oplogade vägar, men blommorna kom fram och det är huvudsaken!
Funderar på att ta en sväng in till Gränby imorgon om det finns någon bil att låna, sugen på lite nyårskläder men det där visar sig.
Har inget av större intresse att skriva heller tyvärr, kom till insikt idag med att jag har träffat så otroligt mycket olika människor många av dem har försvunnit ur mitt liv men jag har verkligen lärt mig något utav alla möten, och jag kommer aldrig mera låta mig övertalas eller någonsin umgås med någon som ljuger för mig.


This is my streets.

Publicerat: 2012-12-28 / 15:13:59 | Kategori: | Kommentarer: 1

Får man blogga på arbetstid?
Vilken toppen dag! Buden har flytit på och sen har jag gjort en massa nyårsbuketter och dekorationer. Kylen är full av silver, raketer och tårtor.
Lägger upp lite bilder sen när jag stängt.
Har haft ett himla trassel med Halebop ang mitt nya abonnemang jag har, rubbet så jag får ett extra sim kort till iPaden, mycket om och men senare så var jag tvungen att lägga ner chatt hjälpen på Halebop, ingenting blev bättre och jag blev bara ännu mera förvirrad. Startade om den nu och allt funkade så nu håller jag tummarna!


För att jag vet mera.

Publicerat: 2012-12-26 / 00:22:55 | Kategori: | Kommentarer: 0

Vet inte riktigt vad som är vettigt nog för att skrivas ner, hade iaf en ganska så lugn julafton. Pengar till en iPad och en kanon bra plattång plus en massa annat fint.
Har hunnit sova säkert 5 gånger under dagen samt tryckt i mig 4,5 lite julmust, sucktar ganska ordentligt efter annan dryck än sån som hör julen till just nu!
Imorgon är det 3 timmars jobb som väntar mig, och jag ser fram emot varenda liten minut, har dessutom en julklapp från chefen kvar på jobbet som ska öppnas imorgon. Gillar att hålla mig sysselsatt, annars tröttnar jag lätt och det mesta blir bara tråkigt. Så ge mig massa jobb tack!
Dags att sova en blund nu..


God Jul!

Publicerat: 2012-12-24 / 12:05:24 | Kategori: | Kommentarer: 0


---,@

Publicerat: 2012-12-23 / 23:05:34 | Kategori: | Kommentarer: 0


It's winter outside.

Publicerat: 2012-12-22 / 22:41:10 | Kategori: | Kommentarer: 0

Jag har haft en ledig dag. Imorgon är det tillbaka till jobbet men sen en ledighet på 2 dagar!
Åkte in med syster till Uppsala vid 10 tiden, var ju inte helt ensama på Gränby ska jag erkänna men det gick bra ändå, köpte en tröja på Åhléns rea som jag velat köpt ett bra tag men kännt att den inte varit värd sina 499:-, hittade den idag för 199:- så då blev den min!
Vidare ut till Boländerna där folk var totalt tokiga när det gällde körningen, ingen som bromsade och störst går först. Hittade julklappar åt hundarna och blommor åt mamma och ett par otroligt varma skor som förhoppningsvis inte läcker in eller släpper sulan helt. Även dem på rea!
Tog en sväng förbi Rasbo för att handla hem godis. Hem för att göra en sallad hemma med en massa goda tillbehör!
Har även hunnit med ansiktsmask, målat naglarna och lockat håret tills imorgon. Har precis pyntat granen, fick bli i Ernst stil iår, vitt,silver och spets!


Jag fortsätter glänsa!

Publicerat: 2012-12-22 / 09:52:15 | Kategori: | Kommentarer: 0

Känner att det kanske inte är sådär överväldigande att blogga under den här veckan, veckodagarna är ganska lika varandra. Jag åker till jobbet, ringer till typ 50 personer och berättar att dem ska få blommor imorgon och frågar om dem är hemma. Tro mig! Frasen sitter ganska så stenhårt nu, tillochmed när jag sover..
Gör morgondagens bud och packar dagens. Kan låta ganska simpelt och tråkigt men nej,jag trivs som ekorren i trädet på jobbet. Dagarna bara svischar förbi och jag är svettig och totalt slut efter en jobbdag.
Var in en snabbis till Gränby igår efter jobbet, öppet till 21 passade mig perfekt!
Hittade lite kläder åt mig själv och 2 julstjärnor.
Nu ska jag klä på mig och bara vara, mina ben säger åt mig att dö!


Jag är ledsen över alla val jag kommer göra.

Publicerat: 2012-12-17 / 21:30:28 | Kategori: | Kommentarer: 1

Den här veckan har varit kass på uppdatering men det finns en anledning till detta och det är för att förra vecka varit så otroligt jävla kass, den är knappt värd att ens nämna så därför lägger jag den i en säck och kväver! Den är inte ens värd att ta ett kort på och skicka till mormor.
Denna vecka däremot ska bli bra, jätte bra! Julen har verkligen gått igång med stormsteg! Imorgon är det jag som ställer och styr och det ska bli ganska så nervöst, sen när fick jag bestämma över två kvinnor på 50+?
Jag ser fram emot att få jobba, där slipper jag tänka på mitt personliga och bara göra andra glada och nöjda!
La förresten i en färgbomb i mitt blekta underhår, herre min Gud vad rött det blev! Nej dags att ta hand om mina nybakta kolakakor. Varför blir smeten så otroligt god?!


Du är som mig.

Publicerat: 2012-12-16 / 22:41:48 | Kategori: | Kommentarer: 0

Den här veckan är igentligen inte ens värd att skriva om. Allt har gått åt skogen som har kunnat gått fel. Det har helt enkelt varit en skit vecka! Men vi avslutade den här veckan på ett bra sätt, jag,mamma och syster åkte till Gränby för att handla julklappar. Hittade en julklapp, sen blev det sushi på Gränbys foodcourt. Satt som en smäck och vad gott det var!
Sen vidare ut till Stenhagen för att se om det fanns något. Kom till insikt med att jag ska köpa/få mig en iPad, kan tyckas onödigt men jag och android kväver varandra.
Imorgon börjar julveckan med och det innebär massor av jobb!


Oh Sara.

Publicerat: 2012-12-12 / 19:14:08 | Kategori: | Kommentarer: 0

Jag är glad att jag överhuvudtaget är inomhus.
Kom hem efter besiktningen och ska öppna dörren då nyckeln går av och far åt skogen! Panik när jag inser att vi inte kommer att kunna komma in eftersom halva nyckeln sitter kvar. Samlar mig mod och ringer pappa som bara garvar och undrar om jag är seriös. Jag lyckades nämligen bränna sönder en blender igår samt försova mig. Åkte till mormor och morfar där jag blev bjuden på mat och väntade på mamma. Pappa kom hem och lyckades peta ur nyckeln ur låset. Tror jag stannar här i sängen nu och inte rör mig ur fläcken.


Learn

Publicerat: 2012-12-12 / 14:12:01 | Kategori: | Kommentarer: 0

Ska strax börja röra mig emot Östhammar och besiktningen!
Gick bra hos doktorn, lyckades försova mig men hann i tid iaf. Ska sluta med pumpen och börja med sprutor istället, känns super bra!
Åkte även in till netonnet med pappa och köpte oss en julgran,bara hoppas på att den är fin.


En gång var det bara vi.

Publicerat: 2012-12-12 / 03:56:12 | Kategori: | Kommentarer: 0

Ligger vaken, såklart "ballar" pumpen ur totalt och vägrar starta om. Kort tålamod som jag har så sprack hela jag och berättade hur jävla idiotiskt detta påfund med insulinpump är! Imorgon har jag tid hos läkaren och då ska han bort! Less så allt krångel den innebär.
Ska nog ta och kolla lite missade julkalendrar när jag ändå är vaken!


Jag orkar, det gör jag.

Publicerat: 2012-12-11 / 21:02:39 | Kategori: | Kommentarer: 0

Hann precis ledsna tills att blogg appen började fungera!
Nu är den tillbaka och samma sak med mig.
Jag har hart en riktigt bra dag! Vaknade på ett bra humör och gott med tid. Allt rullade på under dagen med bud och kunder. Vidare hem för att faktiskt vräka i mig mat, hungrig som en tok!
Tog en promenad i snöstormen tillsammans med Elin och Alvin, var skönt att komma in i värmen nu.
Imorgon är jag ledig men har läkartid och besiktning att passa, tänkte hinna med en sväng på stan innan jag tar mig hemåt.


Lila lite som betydelsen av dina ord.

Publicerat: 2012-12-08 / 23:59:27 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1
Jag är för feg eller för rådd för att göra någon illa med min vilja. Jag skulle behöva säga ifrån,visa dig att det är inte okej och få känna mig stolt över att jag stod för mig själv, men jag tofflar med, med för att jag ser chansen eller åtminstone en liiiten låga av hopp. Men jag orkar inte längre även om det är det här jag vill, jag vill bara vara lycklig.
Har storstädat rummet och byggt ihop huset, eller ja mamma fick faktiskt göra det. Men allt gick ihop och huset blev någorlunda fint!
Har hoppat ner i sängen och känner att jag kommer tvär slockna alldeles strax. Imorgon är jag ledig hela dagen, en lång sovmorgon och en ordentlig frukost och sen tänkte jag bara vara hela dagen!

Du är mitt extrapris!

Publicerat: 2012-12-08 / 21:21:40 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är den här jobbveckan över! 
Har precis svurit mig svart över pepparkakshuset jag försökte mig på, med en stor dos tålamod så fick jag in allt i ugnen!
hoppas bara på att allt ska passa ihop med. Imorgon ska jag bara vara ledig!

Jag orkar inte hoppa.

Publicerat: 2012-12-07 / 11:12:17 | Kategori: | Kommentarer: 3

Det här med att jobba 6 dagar i veckan och samtidigt hinna leva och på det blogga sket sig ganska rejält!
Men jag testar nu.
Gårdagen var bland det värsta dagen på mycket länge. Hade kund som tryckte ner mig i skorna ordentligt och bara tyckte synd om sig själv och beklagade sig. Sen blev väl inte kvällen riktigt som tänkt men det spelade inte så stor roll. Väl hemma och ensam i bilen kände jag bara för att stor gråta, allt släppte, huvudvärk, ilskan, ångesten och glädjen. Men idag är en ny dag! Jag ser fram emot att skylta om stora fönstret och att få komma hem till min familj och bara vara, har 5 kransar som ska vara klara med det fixar sig nog under helgen!
Jobbar på lördag och just nu känns det bara skönt, det är här jag trivs och här jag är glad.
Dags att plantera lite!


I'm your lady.

Publicerat: 2012-12-04 / 23:40:48 | Kategori: | Kommentarer: 0

Var ett tag sen!
Bloggen har hunnit ändrat utseendet(Tack) och så har även vädret ute gjort.
I lördags blev det en spontan tripp till Ullared, kom där ifrån 6000:- fattigare men cirka 4 stora shoppingbagar rikare, fullproppade med en massa godsaker.
Idag har det varit jobb som vanligt, bud och städa! Fick sluta 30 minuter tidigare idag vilket kändes jätte skönt även fast det inte är jätte mycket tidigare. Hem och hämta syster för att baka lussebullar, som nu är klara och väntar på att ätas.
Imorgon är det jobb till 18 sen så hoppas jag verkligen på en promenad.
Känner hur ögonen svider av trötthet nu!


För dig tar jag ett skott.

Publicerat: 2012-12-02 / 01:49:46 | Kategori: | Kommentarer: 0

Det är ingen som förstår det du och jag har. Vi kan riva ögonen ur varandra ena sekunden och nästa vara som piff och puff. Folk förstår inte hur det funkar och det kommer dem aldrig göra. Men det behöver dem inte, så länge jag har dig vet jag att jag klarar mig och vaknar lycklig. Finns ingen i hela världen som kan skilja oss åt. Distansen mellan Sverige och London kändes som Uppsala-Storvreta. Det finns inga pengar i världen som skulle ge mig den tryggheten jag har hos dig. Finns inget i denna värld som skulle få mig att svika dig, vi har gråtit över allt man kan tänka sig. Men vi har även skrattat över sånt som ingen annan förstår.
Jag skulle ta varenda onda stund för dig, skulle jag kunna så skulle jag ha tagit din diabetes. Vad det än är så lovar jag dig allt, till mig kan du komma när som helst. Jag ger dig allt.


Finaste, finaste hund!

Publicerat: 2012-12-01 / 07:50:29 | Kategori: | Kommentarer: 0

God morgon!
Vaknade precis av att det hoppade upp en liten klumpig hund på min mage, kan nog vara världens bästa start på dagen att det första man ser är denna plugg kille!
Klockan ringer inte förns vid 9 så ligger nog kvar här ett tag och drar mig!
Haft problem med sömnen inatt pga att det är så ljust ute nu när snön har lagt sig, alltid är det något..
Jobbar 10-15 idag och sen hoppas jag på en liten promenad så fort jag kommit hem.


Beneath your.

Publicerat: 2012-12-01 / 01:07:13 | Kategori: | Kommentarer: 0

Borde igentligen sova om jag ska upp och jobba imorgon, men jag kan verkligen inte somna!
Så klickar runt lite för att se om det finns något intressant. Förhandsbokade förresten breaking dawn 2 igår, känns lagom kul att vänta som en 12 åring tills den släpps i början på 2013, men den som..
Imorgon är det jobb som gäller och jag längtar något galet!
Fyllde även på med lite blommor hemma så nu är det fullsmockat i fönstret!
Dags att sova!


RSS 2.0