Det är du och ormen!

Publicerat: 2013-10-30 / 23:39:40 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag fastnade för dessa. Har klickat hem 4 nya för lån!


Ditt hjärta rusar i takt med mitt.

Publicerat: 2013-10-30 / 16:37:52 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag har blivit med bord! Ett runt och stort bord slog jag till på igår. I helgen ska det tas hem och målas om i samma färg som det mesta jag har hemma, alltså vitt!
Jo jag tycker faktiskt att vitt är en färg, punkt slut!
Igår blev det en lång men trevlig dag. Stannade kvar och hjälpte till på kursen. Var hemma vid 20 och då fick det bli ett eget ihopkok. Couscous och crabstick...
Idag har jag däremot lovat mig själv att ta tag i disken som ligger och väntar, samt en liten snabb städ. Gör jag detta så belönar jag mig själv med nya uteblommor och nya murgröner(?)
I helgen ska bilen bli städad grundligt och sen ska det målas bord och ram! 




Han går som en karl.

Publicerat: 2013-10-28 / 16:30:35 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag kan mycket väl ha haft världens skönaste helg!
Jag har varit ledig en hel helg utan något planerat.

Startade med att boka tid hos optikern efter jobbet, bestämde mig för buffé på Java, sagt och gjort så tryckte jag i mig mat så det sprutade ut genom öronen. På lördagen blev det en lång sovmorgon, en otroligt lång sådan. Väl hos optikern (fint folk kommer sent?) så konstaterade han ganska fort att jag var i behov av glasögon! 
Fortsatte min shopping en stund till, tills jag svettades ihjäl och blev tokförbannad på allt! Hann även med ett besök på RA MOTOR, jag vet inte vad det är med mig och bilverkstäder men jag älskar verkligen att bara sitta på en stol och bara kolla på, himlans avkopplande för kroppen! 

Söndagen bjöd även den på en vända till Uppsala, bestämde mig för att storhandla mat och fylla kylskåpet.
Ikväll blir det couscous med crabstick och ja...vad jag hittar helt enkelt!






Jag tror jag är glad!

Publicerat: 2013-10-26 / 18:46:01 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Har hela kroppen fylld med energi!
Tog en ordentlig sovmorgon och åkte in till Uppsala. Hälsade på vid RA MOTOR och kikade läget. Vidare till optikern på Gränby som undrade om jag såg vad det står på tv, kom på att det gör jag faktiskt inte. Oftast så lyssnar jag bara på vad dem säger för att jag inte hinner få ihop alla ord. Nej jag har inte dyslexi men mina bokstäver glider lätt ihop i sudd. Så nu är det brillGabbi! Känns ganska så otroligt att orka läsa en lång  text utan att må illa! 
Handlade julklappar och välkommen till världen presenter, är det någons moster som kan handla så är det min systerdotters! Köpte även nya tavlor till lägenheten. 



Det är alltid värt det i slutet.

Publicerat: 2013-10-24 / 15:34:34 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Så himla mycket jag borde göra, men nej inte idag!
Idag ska jag bara vara, helt utan minsta tvång.

Gårdagen var hemsk, jobbet gick jättebra. Men jag har sovit på tok för lite sista tiden vilket resulterade i ett sammanbrott, på alla sätt och vis. Men ibland kan man behöva släppa ut all oro och ilska. Som tur är har jag lyckats nafsat åt mig människor i mitt liv som ställer upp i vått och torrt. <3

Idag däremot har jag sovit som en stock. Har en klump i magen jag tänkt bli av med idag. Det räcker och jag tycker inte att det är okej längre.
Blir förhoppningsvis en promenad med Wille och syster till kyrkogården idag med!

Imorgon har jag planerat en julklappsdag, tanken är att ta mig till Gränby. Får väl se hur mycket folk det är där och trängs nu när det är lön imorgon. Ska hinna med en synundersökning först och främst och chansen är väl ganska stor, om jag känner rätt att jag går därifrån med ett par glasögon, det visar sig!



Meet me at your door.

Publicerat: 2013-10-20 / 18:26:29 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1
En himla bra vecka helt enkelt!

I torsdags blev jag bjuden på mat hos chefen, djungelgryta!
Åkte in till Scandic och gick på julinspirationen, och tycker det är lika kul som alltid! Efter en hel hög med tagna kort och chokladsmakande så blev det hemgång. Kom hem och ser att det står ett stort paket utanför min dörr, och jag som älskar paket blev otroligt nyfiken på vad som fanns in. Men är det en födelsedagspresent så ska den öppnas på rätt dag! 
Ibland så är det inte det du får som värmer utan att någon tänkt på dig och lagt ner tid på det. Däremot var presenten precis vad som behövdes. Har skjutit upp min "ta hand om dig" dag länge nu men ikväll är det dags att lukta gott igen! 
Mormor och morfar kom på kvällen efter jobbet för att äta mat och fira. Fick även en hög med grattis sms som lyste upp hela min dag! Tack så otroligt mycket.
Imorgon är det sista dagen utan chefen och jag måste säga att jag inte gillar att vara ensam hela dagarna, kommer på mig själv med att mummla för mig själv. 


Du och jag var alltid ihop.

Publicerat: 2013-10-18 / 00:43:52 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag borde verkligen sova nu, men har kommit hem ifrån årets julinspiration, och det är lika roligt varje gång! Så fort jag kommit därifrån ser jag fram emot nästa års event. 
Man blir alldeles full med idéer och känner hur hela kroppen är full med hopp och glädje, sånt man skulle behöva gå på fler gånger än bara till julen. 
Årets "mode" går i brons och roséguld, heelt i min smak! Önskar att man hade haft obegränsat med pengar och kunde byta ut allt till julen och fylla på med allt nytt bara. Men jag fick mycket bra idéer som kan göra butiken bättre på flera vis!
Funderar starkt på att se om chefen går med på en instagram användare till butiken, kan nog bara göra gott. 
Imorgon åker chefen iväg till Tyskland och svärfar, det betyder att jag blir ensam kvar i butiken, imorgon,lördag och måndag. Har ett sug efter att göra om i både butiken och skyltfönstren samt en storstäd om tiden finns!
Dags att sova, första natten som 22 åring!

Dagen stannar inte för din skull.

Publicerat: 2013-10-16 / 20:57:41 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Min lediga onsdag försvann fort, men jag har hunnit med en hel del! Tanken var inte alls att vakna så tidigt som jag gjorde, vid 06.00 kände jag mig klarvaken. Eller är man klarvaken om man går rakt in i en vägg? Startade paddan med julkalendern men somnade snabbt om igen. Vaknade vid 8 och började storstäda och vädra allt. Har hunnit både dammsugit och tvättat varenda liten trasa! När jag ändå var igång så tog jag mammas och pappas hus med och både dammsög och skurade allt, känns och luktar kanon just nu. 
Imorgon är det jobb som vanligt, däremot är det julinspiration på scandic efter jobbet. Är bjuden på middag hos chefen och dem andra damerna som ska med. Lika nervös varje gång innan man fått se årets julblommor i verkligheten.

Jag finns i flera modeller.

Publicerat: 2013-10-15 / 23:31:54 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Imorgon är det ledig dag,helt ledig dag. Känns ganska bra att bara ta dagen som den kommer!
Dra en snabb sväng med dammsugaren skulle behövas. 
Funderar även på att ta en sväng ut i skogen,trots att jag hittat svamp så det räcker och blir över så är det ett otroligt lugn därute.

Idag har jag varit otroligt kreativ, började vid lunch med att göra nya armband till butiken att säljas, blev inte klar förns runt 16. Då var det dags för att starta med gravdekorationer,fick ihop ett par riktigt fina som jag hoppas att någon vill ha!
Ska strax ta och hoppa ner i sängen,finns nog inget, som är så skönt att bara krypa ner i sängen utan stress att behöva sova.

Om du försöker le kan ingen klaga.

Publicerat: 2013-10-13 / 22:48:56 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Otroligt sköna söndag! Det här var precis vad jag behövde. Vad man uppskattar en helt ledig helg!

Igår blev det fika och en kvällspromenad, jättefint väder!
Imorse hörde mamma av sig och ville bjuda mig på inträdet till julmässan, jag hakade på vilket även mormor gjorde så det blev en jätte trevlig förmiddag! 
Åkte ut med pappa och plockade svamp,fanns så det räckte och blev över, fick även med mig en kasse fin mossa hem som ska bli en jätte krans!
2 dagars jobb denna vecka innan det blir en dags ledigt. 

Imorgon är ännu en ny dag.

Publicerat: 2013-10-12 / 23:44:23 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Kan väl knappast påstå att det smartaste jag gjort här i livet var att trycka i mig energidryck innan det är dags att sova. Känner mig mer eller mindre som en iller. 
Imorgon är tanken att jag ska komma upp i tid och ha tur med vädret så jag kan ta en långpromenad i fina vädret! 

Tro det eller ej men jag har faktiskt bränt mina kinder i dagens sol, känns ju helt okej en oktoberdag!

Idag var det kaos, känslomässigt och fysiskt. Aldrig mera IKEA.  Rann över när jag fick köttflott på nya brallorna, då satt ett besök hos mormor och morfar perfekt! Ibland behöver man få vara 13 år och liten...

Den 18, fredagen som kommer så fyller jag hela 22 år. Grejen med att fylla år är inte samma sak som för 3 år sen. Vet inte alls vad jag önskar mig men jag vet att jag troligtvis kommer ha fullt upp hela dagen då chefen åker iväg till Tyskland över helgen och butiken ligger i mina händer!

Ända gången jag backar är när jag tar sats.

Publicerat: 2013-10-08 / 16:49:05 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0




Det blåser hårdast om natten.

Publicerat: 2013-10-05 / 14:08:27 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Otroligt lugnt,nästan dött. 
Har jobbat 3 lördagar i rad nu och är inne på den sista, trots att jag älskar mitt jobb så ska det faktiskt bli ganska skönt med en ledig lördagsmorgon!
Gårdagen blev sisådär, allt gick jätte bra på jobbet. Kan ha berott (?) på allt socker jag tryckte i mig med!
Sen blev det god mat hemma hos mamma och pappa, tyvärr är jag på ett otroligt dåligt humör när jag kommer hem om kvällarna, botas nog bäst genom att äta något på jobbet innan stängning.
Tanken var att vi skulle färga av mitt överhår som känns för mörkt som det är just nu, men på måndag kommer jag förhoppningsvis få ett ljusare hår! 

Funderar starkt på att ta en sväng in till Uppsala men kan som inte bestämma mig! Skulle vila skaffa mig ett par mjukisar...

Jag kan vara precis vem du vill.

Publicerat: 2013-10-03 / 16:23:52 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Mina veckor går på tok för fort! Borde väl vara glad över det men det känns som om man inte hinner med något alls hemma, har ett stort diskberg som väntar på mig men nu dem senaste dagarna har jag inte varit hemma innan 22 och därför inte velat dra igång vattnet och störa grannarna, för tydligen så låter avloppen förfärligt. Men ikväll måste jag verkligen ta tag i berget innan jag får en massa äckelflugor! 
Igår var min lediga dag, den blev inte så ledig som jag trott men jag hann med en sväng hos frisören för att påbörja min dipdye och ett besök på loppisen. När jag kommit hem på kvällen så blev det till att hjälpa bror och hans tjej att flytta, närmre bestämt till samma hus som mig fast 1 port emellan, känns riktigt bra att ha dem så nära! 
Dessutom tog min kära syster sitt körkort idag, efterlängtat och minst lika kul för mig som äntligen kan överlåta bilkörningen till någon annan. Dagen då jag tog mitt körkort är än sålänge bästa dagen i mitt liv, en sån otrolig frihet som infann sig!
Dags att jobba!
Just ja, den 10/10 är det jag som åker iväg och kollar på innebandymatch tillsammans med chefen och hennes familj, tror det blir riktigt bra!





RSS 2.0