Låt pulsen slå fortare.

Publicerat: 2012-05-30 / 13:06:39 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det är inte en jätte solig dag idag men ändå känns den så bra och skön. Vaknade vid 8 och var verkligen utvilad och på ett toppen humör!
Sitter på jobbet just nu och ska strax binda ihop en stoooor liljebukett, och inser att jag älskar verkligen mitt jobb. Visst finns det otrevliga kunder och stress men all den positiva energin man får av nöjda och glada kunder och den stoltheten man känner när man har gjort en bukett som verkligen blev skit snygg på alla sätt väger upp det mesta. När jag öppnar butiken och det första jag känner är lukten av pioner den känsla är underbar!
Jag har verkligen ett drömjobb, och att jag blev florist var igentligen bara en ren chansning, jag skulle igentligen blivit frisör men kan bara tacka och bocka för att min syo förstörde och trampade på mina drömmar. Detta är vad jag ska jobba med!
Jag är så otroligt tacksam för allt jag har i livet just nu, jag lever som en drottning!


Låt pulsen slå fortare.

Publicerat: 2012-05-30 / 13:06:25 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det är inte en jätte solig dag idag men ändå känns den så bra och skön. Vaknade vid 8 och var verkligen utvilad och på ett toppen humör!
Sitter på jobbet just nu och ska strax binda ihop en stoooor liljebukett, och inser att jag älskar verkligen mitt jobb. Visst finns det otrevliga kunder och stress men all den positiva energin man får av nöjda och glada kunder och den stoltheten man känner när man har gjort en bukett som verkligen blev skit snygg på alla sätt väger upp det mesta. När jag öppnar butiken och det första jag känner är lukten av pioner den känsla är underbar!
Jag har verkligen ett drömjobb, och att jag blev florist var igentligen bara en ren chansning, jag skulle igentligen blivit frisör men kan bara tacka och bocka för att min syo förstörde och trampade på mina drömmar. Detta är vad jag ska jobba med!
Jag är så otroligt tacksam för allt jag har i livet just nu, jag lever som en drottning!


I'm a surviver.

Publicerat: 2012-05-29 / 11:14:09 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Sitter på bussen på väg in till jobbet, blir kortdag idag tack och lov, det där med att jobba lördag och söndag är kul men det rubbar veckan på något vis.
Men det blir cirka 3 timmar på jobbet idag och hel dag i Storvreta imorgon.
Just ja, kom hem från Ullared vid 19 igår. Hittade en hel del och hade en jätte trevlig resa även fast det blev en del tjaffs och jackor som glömdes kvar i värdeskåp(skickas med posten). Gjorde även ett försök med Doves summer glow i fredags, gick ju bra på första försöket men sen skulle jag bättra på "brännan" och hela jag blev Grek brun, men som tur var så rann allt av när jag duschade!
Nej, nu ska jag inta lunchen och hoppas på en bra dag!


Du måste flytta på dig.

Publicerat: 2012-05-27 / 19:25:16 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är det äntligen ledigt för min del denna helg!
Dagen gick jätte bra,massor utav kunder som skulle ha buketter och planteringar till mamma. Ingen som var otrevlig, sånt gillas!
Kom precis hem ifrån Mormor och Morfar där vi var och firade pappa och fikade.
Strax blir det middag och sen ska jag ta och sova någon timme innan vi sätter oss i bilen och åker mot Ullared.

Från och med du.

Publicerat: 2012-05-26 / 19:32:59 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilken extremt super jäkla bra dag det har varit!
Började jobba vid 10, packa alla bud. Sen har dagen bara flytit på utan större problem och en massa glada och nöjda kunder hela dagen! Åkte hem med ett stort leende och 2 buketter rikare.
Kom på att Apoteket stängt här hemma så det blev en vända till Gränby tillsammans med mamma då jag även hittade ett par virkade shorts och ett linne till värmen.
Har helt glömt bort att berätta vad som händer imorgon!
Jobbar till 14 och sen ska jag hem och fira pappa som fyller 50 år och på kvällen åker jag och mamma till Ullared, inte alls en impuls resa;)


Se mig som den jag är.

Publicerat: 2012-05-25 / 23:27:50 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det blev ett kanon slut på den här dagen fastän den började så fel!
Käkade jätte god mat till lunch, sen ner till grossisten för att hämta olivträden och där träffade jag både Ellentin och Sigrid och herre min gud vad glad jag blev! Pratade lite tills jag var tvungen att åka vidare mot Storvreta och där blev dagen bara bättre! Gjorde lite buketter och fixade i butiken. Stängde och åkte hem där det väntades riktig fredagmat med allt vad det innebär.
Imorgon jobbar jag 10-15 och söndag 10-14, så det ska faktiskt bli riktigt kul!


My brain

Publicerat: 2012-05-25 / 11:43:18 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Morgonen började ju med succé!
Försov mig ordentligt och fick kasta i mig en macka och åka iväg innan pappa smällde av stress.
Kommer in till jobbet och det finns MASSOR att göra, helt okey om det inte var så att jag jobbar i Storvreta och börjar 13. Men jag hann med allt och är skapligt stolt! Nu kan jag lämna jobbet utan den minsta skuld, ska in en sväng hos grossisten innan och hämta en låda olivträd!


You are my heart.

Publicerat: 2012-05-24 / 21:38:49 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Har precis gjort min nytta för dagen!
Skaffat bank ID,förnyat recept och betalat min tradera vinst. Har dragit ut på det i det längsta men nu så är det klart!
Jobbar i Storvreta fre-sön.

Snart så!

Publicerat: 2012-05-24 / 18:31:17 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Åh vilken fin dag!
Vaknade inte förens vid 9 och var på riktigt bra humör om man bortser från njuren som inte alls ville vara med men det fixade sig!
Sen iväg med pappa till jobbet i Uppsala och sen till Storvreta då jag fick ännu en dag att jobba!(imorgon) sen hem till mormor och morfar där vi blev bjudna på lunch och fika. Sen tillbaka in till Uppsala och hämta hem pappa.
Har precis käkat livets goda ting, svensk färskpotatis! Tror jag skulle kunna livnära mig på det!


Någon gång kommer du till en punkt i livet.

Publicerat: 2012-05-23 / 20:12:21 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag är glad och lyckan i kroppen fyller vartenda litet hålrum.
Varför?
Det känns som om jag verkligen får ut en massa numera av livet. Jag har blivit riktigt packad, jag har gråtit av olycka och brustet hjärta, jag har velat givit upp och somnat gråtandes. Men jag har även vaknat upp av att solen legat i ögonen på mig, jag har skrattat på riktigt, tills all luft tagit slut,jag har sprungit så endorfinet rusat,jag har varit vaken ett dygn utav ren lycka, jag har insett att kärlek inte alltid går att styra och att människor inte alltid är värd din tid och din kärlek. Jag har gått vidare och blivit lycklig, lycklig för min egen skull och jag har även slutat bry mig så mycket om vad andra tycker, detta är mitt liv och mina beslut, craschar jag så gör jag det men då har det givit mig lycka. Det är nog det största jag kommit fram till, att acceptera mig själv, jag använder inte alltid smink och jag har inte alltid nytvättat hår, men det är jag och jag trivs med mig själv på alla sätt.
Imorgon är jag ledig men ska med Skrållan till Storvreta och klippa klorna och hälsa på mina kära arbetskollegor!
Lycka är inte det andra ser, det är vad du ser i dig.


Vi tappade bort varandra.

Publicerat: 2012-05-22 / 16:34:37 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Antingen händer det för lite i livet eller så är det så att det händer så mycket att jag inte vet hur jag ska få ner allt.
Men nu så, kom precis hem ifrån mormor och morfar och jobbet. Fick åka buss in idag, händer inte allt för ofta nu när man har körkort men det är riktigt skönt att kunna sätta sig på bussen med musik och en bra tidning och bara åka med.
Gick fort idag så efter lunchen gick jag ner till stationen och väntade på tåget hem och vidare till grillen för årets första mjukglass. Jag vet en tjej som kommer ligga med kramper i magen inatt men det var det värt alla gånger!
Imorgon är jag ledig hela dagen som det ser ut nu,blir nog storstädning och X antal timmar i solen förhoppningsvis.
ikväll blir det en promenad med Elin och bästaste Alle som gäller!

Priset är skillnaden.

Publicerat: 2012-05-20 / 09:35:20 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

God morgon!
Vilken bra dag det blev igår, var chauför och sen hem där det bjöds på fondue. Sen hem till syster och Birk där jag blev kvar hela kvällen tills jag åkte hem och somnade i sängen.
Idag blir det en promenad i solen och sen ska jag nog hitta på lite bus!


You took My life

Publicerat: 2012-05-19 / 10:22:56 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag är så såld på Instagram.
Min nya sambo, i sängen, på toa och i bilen.


;)

Publicerat: 2012-05-18 / 22:04:34 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1


We don't wanna go outside tonight.

Publicerat: 2012-05-18 / 18:45:05 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Yes!
Jobbdagen är slut och jag kom precis hem ifrån Uppsala på ett riktigt pissigt humör!
Dels för att mammas humör inte går ihop med min korta stubin jag har när blodsockret är för högt och dels för att jag är öken törstig!
Men nu är jag iaf hemma och har stoppat i mig både insulin och en cola så det ska nog kunna bli något utav den här dagen med!
Strax blir det middag och sen ska jag ta racerbilen ut en bit och bara njuta av solen.
Köpte en tröja idag förresten, lägger upp den senare samt mina underbara avsminknings servetter, inget kladda bara att dra av allt.


Full fart mot fredagen!

Publicerat: 2012-05-18 / 08:34:21 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Sitter på jobbet och räknar ner minuterna tills jag får koppla om växeln och gå till mitt tryckrum. Det här med telefon och växeljobb är nog faktiskt inte min grej, det kryper i benen och jag vill röra på mig
Men vid 9 kopplas jag bort och kan återgå till det jag är kung på, trycka arbetskläder!
Jag ser fram emot denna helg något otroligt och det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det!
Jag är lyckligt lottad som har så jäkla bra vänner som ställer upp i vått och torrt!


I ain't

Publicerat: 2012-05-17 / 21:07:06 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

          
Detta är min vecka i bilder.
Jag har jobbat,ätit,sprungit och njutit!


Låt oss bara vara.

Publicerat: 2012-05-17 / 08:40:14 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, känns himla skönt att veta att hela dagen är ledig och att helgen är helt oplanerad. Så vad som händer då år upp till mig själv, idag ska jag ta mig ut på en tur, en ny vända för nu har jag lessnat på den gamla ordentligt.
Sen ska jag nog ta och baka lite och hoppa in i duschen för att reda ut mitt otvättade barr på huvudet!
Gårdagen gick galant, lagom med kunder och allt kändes riktigt bra under hela dagen. Nästa gång jag sätter min fot där är på lördag och jag ser fram emot det!


Spin me round!

Publicerat: 2012-05-16 / 15:42:44 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hallå!
Sitter på jobbet i Storvreta och har gjort det som ska ha gjorts idag så nu är det chill.
Har skaffat instagram, eller ja jag har haft det förr men tog tag i det nu! Kul att kunna dela med sig av alla bilder, och visst det kan man på Facebook med men där känns det mera nyfiket!


Rätt ska vara rätt!

Publicerat: 2012-05-15 / 22:53:13 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det gick faktiskt riktigt bra idag fast humöret svek mig ordentligt på slutet av dagen men klockan blev 16 och jag fick ta en springtur samt ett kalas samtal med en mycket bra vän! Nu mår jag toppen och ser fram emot morgondagen och torsdagen då jag bara ska ta det lugnt och njuta.
Ska dessutom ta tag i mina knän och beställa tid hos ortopeden innan allt blir för allvarligt, men rädd som jag är för sprutor så drar jag helst mig för att ta tag i det, men nästa vecka ska jag ringa ner till vårdcentralen.


Det blir bättre dag för dag.

Publicerat: 2012-05-15 / 10:50:39 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Idag är en bra dag och dem senaste 3 dagarna har varit riktigt bra!
Har allmänt bara svävat på moln och det mesta har bara runnit förbi utan stora svårigheter.
Ändrar man inställning och får uppmuntran så blir allt så mycket enklare.
Nervös som en tok för att jag ska sitta i växeln på fredag, det kommer gå jätte bra men det är nytt och därför lite läskigt.
Imorgon jobbar jag i Storvreta hela dagen så det ser jag verkligen fram emot!
Ikväll blir det klippning av Birk och sen kommer jag nog somna på störten efter mina missade timmar av skönhetssömm!


I can

Publicerat: 2012-05-13 / 22:33:30 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är helgen över!
Vilken galet bra helg, gjorde en hel del som fick mig på bättre humör och jag har verkligen gjort vad jag vill utan att lägga en massa onödigt folk i det.
Var iväg på Gimo marknad 2 gånger idag, kom hem med en baseball jacka som satt som en smäck! Sen blev det middag hos Becca och Birk och efter det en skön och lång promenad med Elin och Alvin!:)


The lions roar.

Publicerat: 2012-05-12 / 17:27:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Killing me.

Publicerat: 2012-05-11 / 08:07:33 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

God morgon!
Äntligen fredag, dagens planer är helt oplanerade. Ska först och främst jobba till 16 sen får vi helt enkelt se! Men nyktert blir det iallafall.
Igår var en jätte bra dag, hämtade upp Elin och Alle och åkte in till praktiska för att hälsa på gammal lärare. Vidare till grollen där det inte fanns någon att träffa tyvärr. Till Gränby för att kika lite, köpte tröjan jag kikat på ett tag.
Hem till Österby och där blev jag iväg lurad till Thun's där jag hittade ett par skor och nagellack!


Fight!

Publicerat: 2012-05-08 / 12:13:35 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag fortsätter här tills platsen där jag ska fortsätta har skaffat sig en app.

Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them.


Nya andetag på ny adress.

Publicerat: 2012-05-07 / 10:48:19 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 2

Jag har nästan kommit fram till att starta en ny blogg, även fast jag raderat nästan allt så vill jag börja på ny kula, nya andetag och ny adress. Jag kommer inte lägga ut adressen här utan man får isf be om den, vill ha lite koll på vem som läser.


Allt bara rusar.

Publicerat: 2012-05-06 / 22:40:47 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hjälp vad helgen gått fort!
Jobbade i lördags och allt gick riktigt bra. Sen blev det en långpromenad med Elin och Alle, en långis! Sen fick vi för oss att åka in till Max och äta lyxshake, sagt och gjort och jag måste säga att jag hade en jätte bra kväll! Var på tok för trött för att kunna köra hem utan att hamna i diket så jag lät bilen stå kvar och gick och hämtade den imorse istället.
Nu ligger jag i sängen mått och belåten och ska ta och släcka ögonen för idag med världens bästa hund liggandes tätt intill mig.
Man kan inte älska andra om man inte kan älska sig själv.


Working 10-15

Publicerat: 2012-05-05 / 11:54:19 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Me working today!
Vaknade och hoppades på att vädret skulle vara fint, men tyvärr hade jag inte den turen. Men min dag och mitt humör är fortfarande toppen!
Jobbade halvdag igår och sen tog jag mig till bolandcity där jag mötte upp mamma och handlade lite nödvändigheter.(Synd bara att jag glömde kvar allt på maskin & verktyg) sen hem där det serverades grillat.
Sen körde vi en filmkväll hemma hos syster och Birk med gucamole och chirre!
Ska strax börja plantera lite och hoppas på att klockan strax blir 15.


Call the coops.

Publicerat: 2012-05-04 / 10:13:17 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hallå!
Är på jobbet och arbetar för fullt, med en skinande sol utanför fönstret och ett paraply i väskan.
Jag kom och tänka på en sak.
Så fort någon frågar hur mycket mina extensions har kostat mig så skäms jag lite över den stora summa, "jag lagt ner på mig själv, men varför?
Det är ju jag som slitit och sparat ihop vart enda litet öre! Inget jag lånat eller bara haft övers.
Allt som allt har jag lagt ner kanske 3-4 tusen allt som allt med färgning, Clip on, klippningar och extensions, fast det är ju faktiskt mitt beslut och jag är nöjd med varenda nerlagd krona!


The a team

Publicerat: 2012-05-03 / 23:00:40 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Snart helg!
Har jobbat i Uppsala idag, lugnt och skönt!
Sen skulle jag till frisören för att ta före och efter bilder på håret då Nova fick för sig att färga håret på mig istället, för att hon tyckte det var kul. Den kvinnan är inte frisk! Men jag blev nöjd med en lite mörkare och rödare nyans i håret.
Sen vidare till mormor och fira henne med tårta och skön sång av Skrållan!
Imorgon blir det jobb i Uppsala igen och jobb på lördag i Storvreta och kränga lite blommor!


Hey baby

Publicerat: 2012-05-02 / 23:35:06 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hej! Jag kommer börja om på nytt! Antingen på ny adress eller så tar jag bort precis allt det gammal och börjar om från början!
Vi får se hur jag gör men det kommer märkas.


Hey baby

Publicerat: 2012-05-02 / 23:25:49 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hej! Jag kommer börja om på nytt! Antingen på ny adress eller så tar jag bort precis allt det gammal och börjar om från början!
Vi får se hur jag gör men det kommer märkas.


Du är min man!

Publicerat: 2012-05-02 / 16:53:58 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag är glad, glad på riktigt för att jag äntligen vet vad som är viktigt och vad som är värt att lägga tiden på.
Sitter i Storvreta nu och har precis haft min "favorit kund" här precis, en tjej som får mig att må bra och le!
Om en timme ska jag låsa butiken och sen åka och betala för mina extensions hos frisören, ska lägga ut bild när jag tvättat håret.
Sen ska jag ut och springa tror jag, så himla fint väder och då finns det inget bättre än att springa med bra musik i lurarna.
Har haft en riktigt toppen dag idag, det mesta har flytit på och syster och Birk var in och hälsade på samt att jag tog en middag vid 22 tiden där igår. Just ja! Ska hem och göra smörgåstårta idag!


Take me to heaven

Publicerat: 2012-05-01 / 18:27:59 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilken himla bra dag!
Blev fest igår och jag mår toppen. Inte en minsta ånga utav ångest eller illamående.
Startade dagen med en promenad till Österby med Skrållan till mormor och morfar där vi fikade och hade det bra!
Sen hem och där somnade jag i solen, inte helt fel!
Ska strax käka lite middag och sen ordna inför morgondagen då jag jobbar i Storvreta.


RSS 2.0