Det går upp och det går ner.

Publicerat: 2013-03-24 / 14:32:30 | Kategori: | Kommentarer: 0

Ingen som helst lust att blogga längre, konstigt med tanke på att jag har 20-25 läsare om dagen. Inget jätte antal men absolut fler än vad jag trodde.
Sitter i bilen på väg till Uppsala, han med en sväng in även igår. Att inte ha någon stress eller press på sig alls när man handlar är kanon!
Imorgon är det lön, ska in även då och göra av med lite pengar. Blir pengar på kläder imorgon istället och en hel del inredning!
Köpte en blondering igår, en sån som bleker upp till 8 nyanser. Får se vad som händer, antingen blir jag mycket ljusare eller så lägger jag i mörkt, det visar sig.


Le, det är skönare än du tror.

Publicerat: 2013-03-17 / 21:49:50 | Kategori: | Kommentarer: 0

Att ha en vän du kan prata med om allt, kan vara det bästa som finns. Du behöver inte skämmas eller känna dig pinsam för.
Idag har varit en otroligt bra dag, jag har njutit av varenda sekund. Gått en långpromenad, ätit gott, slingat hår och bara varit!
Har även funderat lite smått över vad som är viktigast, att hitta någon att leva med eller att hitta sig själv och kunna leva med det?
Imorgon är det jobb som gäller, känns helt okej! Är ledig på onsdag så får vi se vad vi hittar på. Ska kolla klart på Johan Falk och sen ner i sängen!


Min vecka i bilder.

Publicerat: 2013-03-17 / 11:03:05 | Kategori: | Kommentarer: 0


Berätta allt du vet, jag vet mer.

Publicerat: 2013-03-15 / 15:48:00 | Kategori: | Kommentarer: 0

Äntligen fredag! Och äntligen en ledig lördag!
Har lite planer för kvällen, tror det blir toppen!
Imorgon blir det förhoppningsvis promenad med finaste Mamman och Alvin, som jag saknat er knäppgökar!
Funderar även på att köra en liten städning på balkongen för att sen leta upp balkongmöbler att sätta ut. Har ju en sån himla tur med en balkong som solen ligger på från soluppgång till 16-17.00, mina blommor tycker inte alls samma sak, vattnar och vattnar dessa små stackare och ändå står den helt torra och brännskadade blad när jag kommer hem från jobbet.
Just ja! Bakade scones igår när jag kom hem, allt gick bra förutom att scones smakade INGET och var otroligt torra, aldrig mera färdig blandning..
Men till saken, skulle vara duktig och diska allt direkt. Tänker inte på att saxen är ny utan drar ett finger mot för att dra av lite deg under vattnet. Sylvass sax! Skär upp ett redigt snitt från ena sidan av fingret till den andra, var inte så kaxig när jag insåg att det kommer behöva sys eller limmas. Sitter här ned en klump i magen och funderar på att vara vuxen och gå till vårdcentralen och kolla, tar emot extremt med min spruträdsla!


Jag gråter aldrig öppet.

Publicerat: 2013-03-13 / 14:56:56 | Kategori: | Kommentarer: 1

Ah, jag har så svårt att skriva något i bloggen,varför?
Har så otroligt mycket funderingar som skulle behöva komma ner i skrift. Men jag vet redan innan att allt för många skulle kunna missuppfatta allt. Inget personligt utan att jag skulle nog ses som ganska så knäpp och störd.

Jag har en dålig ovana, vet jag att det finns drickbart i mitt kylskåp går jag upp cirka 2-4 gånger per natt för att dricka, inte för att jag är törstig utan för att jag vet att det finns något till hands. Inatt var en sån natt!
Fick hem mina Converse jag beställde för cirka 1,5 månad sen, en aning trånga men man ska ju gå ut ett par converse, så det är det jag försöker med nu, känns inte sådär underbart men jag stretar på ett tag till!
Ikväll ska jag göra något nytt, rapporterar om hur det gick sen när det är över, men jag har en känsla av att det kommer bli kul!


Mar. 11, 2013

Publicerat: 2013-03-11 / 22:17:11 | Kategori: | Kommentarer: 0

Dåligt med uppdateringar här!
Dagarna rusar iväg, jobbar som vanligt om dagarna. Och det känns underbart, jag verkligen älskar mitt jobb trots att jag har kunder som frågar efter luktärts blommor i mars.
Ledig helg, men den är redan fullbokad,ska ut i skogen och mysa!
Beställde hem 2 par skor förresten idag från skopunkten, hoppas på att vintern snart är över för nu är jag less på fodrade, klumpiga kängor. Dags att börja med sneakers nu!


Ibland fortsätter vi bara att gå utan mål.

Publicerat: 2013-03-05 / 15:12:56 | Kategori: | Kommentarer: 0

Sitter "redan" och kollar runt efter vårjackor. Vet att det ligger3 stycken skinnjackor utan fel på i förrådet med ändå sucktar jag efter en blå i mocka...
Kom hem igår efter jobbet och hade syster över på besök, kommer in i köket och hon frågar "vems stolar är det här" inser att min kära pappa köpt 4 svarta och fina stolar åt mig!
Imorgon är det ledig dag, ska upp tidigt och städa ur bilen som blivit lidande vid flytten, sen ska jag se till att vara hos vårdcentralen i Gimo. Efter det är det raka vägen till Valbo, ska hitta det allra sista samt köpa en tv bänk jag fastnat för!
Hoppas jag hinner med allt bara.
Ikväll blir det en promenad med min fin fina vän,<3


Är det helt okej?

Publicerat: 2013-03-02 / 13:40:50 | Kategori: | Kommentarer: 0

Hjälp vad fort dagarna går!
Inne i Mars, och jag hoppas verkligen på en gnutta sol!
Det mesta är på plats nu, lite kassar som står och möbler som behöver köpas. Men det funkar! Däremot tog min hjärna och kropp ledigt, så fort jag sätter mig ner och försöker vila är det 20 tusen grejor som ska göras eller planeras. Med ett jobb på det 10-18 så finns det ingen tid, man behöver pengar för att kunna överleva och överleva vill jag gärna. Lägenheten hamnar lite i bak, jag tar det som jag hinner och orkar.


Vågar du, vågar jag.

Publicerat: 2013-03-01 / 00:35:18 | Kategori: | Kommentarer: 0

Anledningen till att det inte blivit några inlägg på länge är för att jag flyttat, att flytta tog mer tid än jag trodde och ännu är jag inte klar, men så pass att jag kan sova och bo här. Det saknas fortfarande ett köksbord och en ordentlig tv. Men i helgen ska jag in ännu en sväng efter jobbet för att skaffa mig ännu mera nödvändigt. Men jag trivs! Lite tyst men jag vänjer mig nog. Idag var en ruskigt bra dag, eller det ruskigt bra började efter att jag stängt butiken, åkte över till syster där vi lagade middag tillsammans. Heta räkor med ris! Otroligt gott och mycket mysigare att äta tillsammans, fick med mig en matlåda hem så nu ser jag fram emot morgondagens låda. Har försökt få in bas utbudet på kanaler men lyckades inte, får se om det funkar imorgon!


RSS 2.0