Make some memories.

Publicerat: 2013-07-30 / 16:09:07 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Dagarna bara flyter på och snart är 5 veckors semester över för i år. Jag har gjort mycket småresor över dagen, Åland,Laxå och gjort Västerås. Den större resan hade jag tänkt vänta med tills i vinter, då tanken är att hyra en stuga uppåt i landet. Inget alls bestämt men jag hoppas att det går i lås!
Jag längtar lite smått till jobbet faktiskt, min kropp och psyke är inte alls gjort för flytande dagar även om det är skönt att sova till 11. Här behövs det rutiner!
Den här sommaren har varit kanon! Strax innan semestern fick jag reda på att jag skulle bli moster, tror inte något annat kan få mig att må så bra. En liten, liten människa. Och tro mig vad jag har handlat kläder! Den där lilla prinsessan kommer då aldrig behöva kräla naken!


Vissla med mig.

Publicerat: 2013-07-27 / 11:12:16 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag tycker att det är så konstigt hur en människa bara kan raderas ut ifrån jorden, man har funnits men nu är allt borta.
Gårdagen var hus som helst jättefin. Åkte och klippte bort allt skadat hår, vilket blev ganska mycket och skaffade mig lugg. Vidare till Vendel för farfars urnsättning som var lugn och fin.
Smälte väl bort en 5 gånger av värmen men piggnade på mig till kvällen och körde en kräftskiva! Åkte inte hem förens vid 02 tiden med magen full av kex och ost.
Idag är det helt oplanerat, vaknade imorse alldeles blöt på hela ryggen av värmen, så idag blir det nog inte många knop gjort!


Ge allt lite tid.

Publicerat: 2013-07-22 / 21:50:48 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Ger det väl ett försök till, allt försvinner när jag ska publicera!
Jag har varit i Strängnäs, hade en jättebra fredag. Alkohol och bra väder. Lördagen blev väl inte lika trevlig men som tur är så har jag bra vänner som ställer upp och hämtar när det skiter sig. Var hemma i Österbybruk vid 12 tiden och jag har då aldrig saknat min säng och lägenhet så mycket. Tokdäckade i sängen med en baksmälla utan dess like, men Billys pan pizza och redbull räddade min dag!
Ikväll blev det en promenad och lek i lekparken med mina finaste fisar. Precis vad jag behövde, den där plutten fyller mig med en sån otrolig glädje!


Dreamer

Publicerat: 2013-07-18 / 20:05:37 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Imorgon är det dags!
Har inte packat en pryl men det tar vi imorgon när jag försovit mig har världens panik.
Drog en snabbis in till Uppsala idag med mamma efter lunchen, kan ha hittat den godaste energidrycken på Årstahallen. För tillfället önskar jag att jag köpt en hel pall men icke! Är huvudet dumt får kroppen lida...
Som sagt, ska iväg till Strängnäs imorgon, med tält och hela grejen. Jag som hatar att tälta ser ändå fram emot det. Släppa kontrollen och bara njuta, kan bli en himlans bra helg. Imorgon hämtas alkoholen och sen är det full rulle fram tills söndag.


Softy

Publicerat: 2013-07-17 / 00:39:20 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Juicepärlor och mangoglass kan också vara bland det godaste jag ätit!


För att osäkerheten visar sig på olika vis.

Publicerat: 2013-07-16 / 00:57:41 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Ibland är det bästa att vara tyst. Vissa människor saknar respekt och empati för andra. Man kan sätta andra människor i livsfara eller skit för att klara sitt eget. Då spelar inte 22 år någon roll, då har inte "lovar" någon mening. Sådana människor är inget att hänga i granen, dem kommer alltid rädda sitt egna skinn först hur mycket man än skadar någon annan. Man kunde önska att empati fanns på spruta för människor som har brist på det, men det ända du kan göra är att kolla på och säga "synd för dem, att sakna känslan av att skada andra" men innerst inne önskar du att du kunde slå en pinne i skallen på dem för att få dem att förstå, och för att se verkligheten. Den pinnen spar jag, till ett tillfälle då jag verkligen behöver den. Den är inte värd att slå i skallen på någon som vill göra illa dig och skrattar åt när andra slår dig. Jag har en gammal vän som oftast skrattar när denne blir osäker och nervös, jag tänker alltid på den vännen när sånna som gör mig illa och sedan skrattar åt mig. Då förstår jag, dem mår antagligen dåligt själva eller är himla osäkra. Annars skulle aldrig en människa skratta åt en medans man blev illa behandlad. Osäkerheten gör så otroligt mycket med en människa, man kan se stor ut men på insidan är man inte mer än 22 år och jätte osäker och blyg.

Imorgon ska jag in till stan! Käka glass i stora lass samt snacka en hel hög skit!
Det behövs, tro mig!
Sen så är det faktiskt bara 2 dagar kvar innan jag åker till Strängnäs och super sönder skallen, det kan behövas även det! Hoppas på kanonväder så tältet får vara torrt!


Fortsätt le, det passar dig bättre.

Publicerat: 2013-07-07 / 10:43:20 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det kanske inte är min starkaste sida men idag passade det mig perfekt!
Vaknade vid 6 och kunde inte somna om. Solen sken igenom persiennen så jag bestämde mig för att snöra på nya skorna och se vad dem gick för!
Jätte sköna och lätta skor som gjorde min motionsrunda lite roligare med sin fina färg!
Har hunnit ätit en brakfrukost hemma hos mamma och pappa, samt tagit en liten powernap och en väldigt lång och varm dusch som innehöll peeling och inpacknigar.
Nu väntar jag på att solen riktigt ska börja gassa!
Nu ska jag börja smörja in och ge huden en riktig näringsbomb!


Du är det största jag mött.

Publicerat: 2013-07-03 / 23:00:27 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Underbara jävla dag! Känner att jag skulle kunna storgråta, men jag tänker le istället. För att jag har så otroligt fina vänner, som fyller mig med en sån lycka när jag bara vill gå under jorden och sluta andas. Då finns den där, små sms med uppmuntringar. Ord som får mig att dra in ny luft och le. Kan bara fastna med blicken och inse vilken tur jag haft och hur lyckligt lottad jag är som har dessa människor i min vardag. Tack för att ni får mig att känna en sån glädje.

Sitter på balkongen och känner ett sånt lugn som jag inte känt på så länge. Jag har inga planer för dagarna. Jag tar dem som de kommer. Det kan räcka med att åka hem till mamma och pappa och bara vara eller en promenad till simbadet. Sköna semester!


Vägen är lång men vi kan göra en genväg.

Publicerat: 2013-07-03 / 17:04:42 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Känns som om jag fått luft under vingarna, som om jag verkligen flyger i rätt riktning!
Det känns så himla skönt även om jag vet att varje uppgång för med sig en liten dipp. Kanske dags att njuta utav livet och inte vara så förbannat rädd för att bli sårad igen?
Jag lör mig ju som sagt något utav varje idiot..
Haft en skön dag, gick upp till Simbadet och solade/badade någon timme. Sen vidare till hembageriet för en fika!
Nu sitter jag hos mamma och pappa och bara njuter på trappan. Låt det alltid vara såhär bra.


RSS 2.0