Ingen vill vara ensam på riktigt.

Publicerat: 2014-08-28 / 15:22:24 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag är inte otrevlig utan anledning. Jag njuter inte av varje sekund utan anledning. Jag byter inte radiokanal när det blir tunga låtar utan anledning.  
Det är mycket som rör sig i mitt huvud för tillfället, på både gott och ont. Jag som alltid älskat att vara ensam, hatar nu ensamheten. Ingen vill vara ensam igentligen. Kanske en period i livet men aldrig för evigt. Ibland får man för sig det, gör något drastiskt för att man tror att gräset är grönare på andra sidan. Men när du är på andra sidan, visst ser det plötsligt grönare ut på sidan du precis lämnade? 
Kläder och ting  kan inte ge dig riktig och sann lycka men det kan få dig att våga kämpa lite till när du inte längre vågar tro att det kommer bli bättre och ljusare.  Vad gör man när någon blir ensam, utan att ens ha valt det?

Vi gör som alla andra, följer strömmen.

Publicerat: 2014-08-27 / 23:36:50 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vilken dag! 
Vaknade tidigt för att åka och köpa frukost tillsammans med Becca och My. Vidare till Tallbacken för att äta frukost och vidare mot Ralby för att hjälpa mamma med trädgården och åka in till Uppsala. Väl i Uppsala så lättades det på plånboken rejält! Hittade både inredning och kläder, passande till hösten! Lunchade även med mamma och Becca på food courten på Gränby. 
Hem till mamma och pappa för att äta middag, när jag ändå var i farten så blev det en sväng till in till stan och Stenhagen för att "storhandla" mat för månaden. Var första och sista gången jag åkte in ensam till Uppsala för att handla mat sent på kvällen, fick någon halvskum typ efter oss inne och utanför Maxi. 
Imorgon är det jobb som väntat, känns helt okej faktiskt! Funderar på att köpa hem en massa Ljung för att plantera till hösten. 
Dags att sova så jag kommer upp imorgon!

Dem pratar för mycket.

Publicerat: 2014-08-27 / 23:28:42 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



Bring it on!

Publicerat: 2014-08-26 / 23:45:06 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Hur underbart är det inte att ligga brevid världens pluttigaste hund och känna hur hon andas mot din kind? För tillfället känns det väldigt bra! Lilla,lilla hund hur kan du få hela mig att bara slappna av och njuta för stunden? 

Trots vädret som inte alls har varit sådär skönt och varmt så har det ändå varit en mysig dag. Har i stort sett regnat hela dagen. Men jag är otroligt pepp på hösten och vad den har att ge detta år. Imorgon åker jag till Uppsala för att fixa mig en höstgarderob,har ingen aning om vad/vilken stil som gäller i höst men hos mig blir det mycket basic som leggins och stora tröjor i dova pastellfärger snyggt matchat med en halsduk och varm jacka! Lite snygga smycken och nagellack hoppas jag också få med mig hem!

RSS 2.0