❤️

Publicerat: 2014-01-27 / 20:44:10 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
And sometimes I feel like I ain't nothing at all
Life is a journey where you stumble and fall
But I'm okay when I lie down in your arms

Blåjeans och stjärnor.

Publicerat: 2014-01-26 / 13:44:20 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Tog mig en sväng in till Uppsala igår, pakethandling stod först på listan och för en gångs skull så gjorde jag det jag behövde och måste göra! 
Råkade även slinka in på Gina Tricot där jag hittade ett par nya jeans. Är otroligt svag för trasiga,ljusa och lite korta jeans. Hittade även lite annat smått och gott under dagen. 
Lyckades även få ur sista extensions som satt kvar, olivolja och en förbaskat bra tång hjälpte något otroligt. Nu är jag mörk och jätte korthårig, men på tisdag är det dags att sätta in nytt hår, längtar något otroligt! Känner mig inte alls bekväm i det som det är nu, en längd mittemellan bara..


Ingenting är omöjligt

Publicerat: 2014-01-24 / 23:03:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
En såndär medelmåttig dag som blev riktigt bra! 
Jobbet har rullat på riktigt bra, myclet beställningar och pyssel.
Vidare hem till mamma och pappa för en massa friterat och sushi, underbart gott!
Har även beställt en tid för att sätta in nytt hår i veckan som kommer och därför behöver jag få ur mitt gamla. Sagt och gjort, olivolja och en tång så är nu snart hälften ute, vilket otroligt jäkla jobb! 
Imorgon är det paketjakt som gäller till världens finaste lilla Alvin!

You gonna hear me roar.

Publicerat: 2014-01-22 / 15:31:10 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Note to myself.

När klockan ringer så är själva tanken att man ska gå upp och börja dagen. 
Blev inte riktigt som planerat, vaknade med ett ryck vid 09.20 och insåg att jag skulle vara på jobbet om 10 minuter och med enkel huvudräkning och en resa som tar 20-25 minuter insåg jag gansk fort att jag hade ruskigt bråttom. Frukosten var helt att utesluta och samma med val av kläder, i sånna tillfällen tar man närmaste plagg som varken luktar eller ser illa ut! 
Lurade mig själv att väg 290 var E4an och han fram till jobbet 5 minuter innan öppning. Ska väl inte lindas i någon falsk trygghet om att det inte gör något att försova sig men det löste sig! 
Har varit lite av en duracellkanin idag tills nu, varenda liten gnutta energi har försvunnit och jag suktar efter en 3 liters dunk med redbull.. Har dessvärre lovat mig själv att smita iväg och simma så det blir jag tvungen att hålla om jag hinner hem i tid!




Treat me like a lady.

Publicerat: 2014-01-21 / 10:32:41 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hur många gånger kan man kolla på samma film och ändå tycka att den är lika bra som första gången? 
Hur många gånger kan man lyssna på samma låt utan att den börjar kännas tjatig? 

Make me proud.

Publicerat: 2014-01-19 / 10:41:50 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Tanken var en sovmorgon, ingen klocka ställd, inget planerat. Bara sova tills kroppen vaknar, för det är precis det jag igentligen behöver, sömnen har blivit lidande på sistone. Med all rätt så börjar jag bli svart runt ögonen och allt blir 17 gånger värre än vanligt och jag behöver bara sätta i lurarna i öronen för att det ska knyta sig i magen och tankarna börjar flyga iväg, rädsla och en sån sjuk osäkerhet. En osäkerhet som handlar om att bli utbytt, att inte vara tillräckligt bra och jag har vant mig dem senaste åren, det blir en vardag tillslut. Men ibland glömmer jag allt det där och bara njuter fullt av livet på alla sätt, och när det blir sådär otroligt bra så jag släpper rädslan av att bli utbytt, lämnad och ljugen för så skiter det sig alltid, som om  kroppen försöker varna mig för att livet inte alls kan vara underbart och rosa moln. 🔫 klart att jag inte kan gå runt och må underbart för länge, lyfta en 2 centimeter över marken. Någon gång spricker den där ballongen och man står plötsligt i springskor i snön och fryser sönder fötterna. 
Idag blir det en fika med syster och världens finaste systerdotter, om du visste vad du gör för mig så hade du rymt direkt, lilla älskade du. Ska även hinna med och städa en sväng, tvätta golv och dammsuga!

Du kan såra mig så lätt.

Publicerat: 2014-01-18 / 21:37:30 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag är livrädd, livrädd för att bli lämnad,för att bli lurad igen. Det är inte första gången jag litar på en människa så otroligt och sedan står kvar där själv. När jag hittar någon jag tycker om, på riktigt så ger jag allt utav mig själv. Pengar spelar ingen som helst roll så länge någon annan har det bra. Men när du är så dum som mig och ger allt utav dig själv så är du så sjukt blottad ända in på skelettet. När man har någon så nära så kan det göra fruktansvärt ont, små grejor kan lätt bli stora pga att du givit av dig själv. 
Jag gillar inte 5 stycken samtidigt, jag gillar en och då visar jag det, rena kort på bordet och inget mygel. Det är så jag funkar, väldigt oft funderar jag på att ändra mig,öppna mig för flera och bara leka fram. Slippa bli sårad. Men det är helt enkelt inte jag.

Försök att hoppa upp2 gånger utan att nudda marken.

Publicerat: 2014-01-17 / 17:29:58 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag HATAR Cher's nya låt, "i hope that you find it" tro på fan att den ska spelas lite nu och då såklart? Har en otroligt stor lust att stoppa fingrarna i halsen och gjuta igen öronen. Sådär, lättade lite grann på hjärtat! 
En typisk låt som får en att storgråta, känna sig som en fis i universum. 

Om 30 minuter stänger jag butiken och åker hem, hem till mamma och pappa för att äta en brak fredagsmiddag! Sen är tanken att jag ska hinna med en promenad i det iskalla vädret om jag inte möjligtvis somnar istället. 
Vad jag däremot älskar är fredagar och helger, då är det tillåtet att inte göra ett smack utan att känna det minsta dåliga samvetet. Jobbar imorgon, och det känns än så länge helt okej. 

You're not mine.

Publicerat: 2014-01-14 / 21:15:30 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



Kanoners bra!

Publicerat: 2014-01-09 / 15:53:00 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



Jag växte för din skull.

Publicerat: 2014-01-09 / 14:52:28 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är det min tur att ha lite flyt, det har varit för mycket må dåligt nu och ett tag bakåt!
Har varken ork eller någon anledning till att må dåligt nu. Det blir vad jag gör det till. 
Dags att le, sådär otroligt tills det gör ont i kinderna!


Det snurrade mer och mer.

Publicerat: 2014-01-08 / 23:15:21 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för vettigt, funderar starkt på att lägga ner bloggen samtidigt som det är skönt att ha den till att kunna kolla tillbaka och se hur mycket bättre det mesta blivit, men jag är också en sån som behöver min privata del och tid. Ensamhet är inget som skrämmer otroligt. 

Hur som helst har jag haft en riktigt bra dag på jobbet, det mesta flöt på bra utan några problem. Senare på kvällen blev det fika tillsammans med syster hos mormor och morfar! 
Imorgon tror jag är en bra dag, det är iallafall vad jag har bestämt mig för. Jag behöver verkligen ett gång bra dagar. Ser fram emot att komma till jobbet imorgon, nya blommor och en massa nya möjligheter att pyssla, skyltade om stora fönstret idag på jobbet, vitt,silver och rosa fick det bli innan vi beställt hem ett gäng nya grejor.

Tveka inte!

Publicerat: 2014-01-03 / 18:05:10 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Om jag kan skänka 1000:- unga kronor till något som räddar liv i framtiden och samtidigt få något fint för den summan så förstår jag faktiskt inte varför ens tveka. Jag klickade hem en Hood till mig, 2 armband, ett till mig och ett till syster samt en mössa. Tveka inte en sekund, nog för att det är snygga prylar som kommer hem i lådan men bäst av allt är att jag stödjer något livsviktigt, inte en krona som är bortslösad, kan detta hjälpa någon så är det värt varenda öre! 






FUCK CANCER.

Publicerat: 2014-01-03 / 14:03:46 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Du vet den där lilla notisen i tidningen man läser lite löst medans man äter frukost? Den där det är 3 herrar varav en har prostatacancer, men alla 3 har drabbats. Jag har aldrig lagt någon större vikt på den där annonsen mer än att det är otroligt sorgligt hur en sjukdom kan förstöra för så många runt om. Förens jag satt i samma båt, jag har inte cancer men en av mina närmsta har. Jag har läst och tänkt "ja men mitt ex för flera år sedan har haft cancer, då klarar jag mig undan." Riktigt så fungerade det inte, det insåg jag när jag satt där i bilen tillsammans med dig och du behövde berätta något viktigt, så viktigt att du ville ses idag. Jag tog inte så allvarligt på det, det var väl något som inte kändes bra. Det kan man nog lugnt säga, att det inte kändes bra för dig, och inte minst för mig. "Jag har något allvarligt, riktigt allvarligt,men jag vill inte säga något förens jag vet 100% säkert hur allvarligt". Det var allvarligt, riktigt allvarligt. För kan det verkligen bli allvarligare än att leva med en dödlig sjukdom som vänder hela livet uppochner? Du hade cancer, cancer drabbar väl inte mig såhär pass nära va? Det drabbar alla andra men inte mig.. Nu har det drabbat mig och ibland så vaknar jag upp och tror att allt bara varit en fånig dröm, något man känner ett visst obehag över men skakar av sig med tiden. Den här gången var det ingen dröm och det värsta var inte att den var sann utan att den både var dödlig och drabbade dig, du som tränat,  inte utmant döden mer än någon annan eller som vill dem flesta väl, du som fått kämpat ändå, nu hade du troligtvis fått livets svåraste kamp att klara. Det gick några timmar innan allt sjönk in, innan alla tårar jag någonsin haft samlade sig på ett och samma ställe för att bilda en klump, en livrädd klump. Det som gör mig mest ledsen än idag är att du burit detta för dig själv så länge, att jag inte kunnat hjälpt dig eller bitit av med något elakt för att jag tyckt att du bettet dig konstigt, när du minst sagt bettet dig normalt med tanke på vad du gått runt och burit på. Min första tanke var nog " hur skyddar jag dig? Vem är Sveriges bästa läkare som kan operera ut denna tumör?" Jag letade, lusläste varenda sida på internet för att hitta hjälp på bästa stället, för jag lovade dig att jag inte skulle ge upp när dina krafter inte
räckte riktigt till. Det löftet kommer jag hålla tills den dagen du blir frisk och slipper kämpa emot cancer, för en dag står du där, det vet jag. Jag kände mig så tung, jag gick runt och visste hur dåligt du mådde och önskade jag kunde fråga någon om hjälp. Tillslut bestämde du att det var dags att berätta, för det funkade inte att skylla på högt blodtryck hur länge som helst mot kräkningarna. Finns det ett bra tillfälle att lämna ett cancerbesked? Mamma tog det som en vanlig förkylning, det är nog därifrån jag fått mitt "det fixar sig, det kommer det göra". Det var som en propp släppte, äntligen förstod någon varför jag inte hängde med eller varför det var så viktigt att få vara i närheten av familjen. Att gråta är en del av processen tydligen, och efter alla tårar så känner jag en sån sjuk styrka, för kräver jag av dig att orka så måste jag visa att jag kan det! Ena dagen vill du rymma, lämna allt vad cancer är för att andas friskluft och vara frisk, för det är jag ju faktiskt trots att jag drabbats av cancer. Nästa dag så har du sån ångest för att släppa taget och låta dig klara dig själv. Jag var den första som fick veta detta och det betyder något, du litar förmodligen på mig. Jag tänker inte "svika din kamp" som min pappa så fint skrev, trots att jag behöver leva lite på sidan om för att ladda mina personliga batteri för att vara Gabbi. Människor runt om en ställer upp på så otroligt fina sätt, en kram, ett samtal eller en middag för att få vara bara. Nu är du mitt i det här, i allt det onda och hemska.
Men när du övervunnit det här så vet du vad du går för, himlens starkaste själar får dem starkaste kamperna.



RSS 2.0