lets eat

Publicerat: 2012-06-29 / 19:18:10 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Jag kan jag!

Publicerat: 2012-06-29 / 19:04:50 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Oj,blev visst en sväng till stan iaf. Tänker inte rabbla upp vad jag köpte för helt ärligt blev det en hel del. Mem nya bhar hittade jag och fyndade ordentligt på Glitters rea!
Ska strax äta middag som består av sallad eller en massa tillbehör så man får plocka ihop vad man vill. (mamma kan hon!)
Planerna blev ändrade för imorgon, ska till frissan och lägga i ny färg och försöka sälja bilen!

Med sol i sinnet..

Publicerat: 2012-06-29 / 11:45:09 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
God morgon!
Vaknade med solen i ögonen och satte på mig ett par shorts,men riktigt så varmt var det faktiskt inte!
Ska strax ta tag i tvätten som jag satte igång inatt och sen blir det lunch och troligtvis en storhandling.

still on my mind.

Publicerat: 2012-06-28 / 23:14:16 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Gick precis och la mig i sängen och känner redan nu att jag kommer somna snabbt idag med trots min tupplur på 3 timmar efter middagen. Fast jag har iof tryckt cirka 200 stycken ryggsäckar på förmiddagen så både kropp och hjärna har fått arbetat idag!
Och eftersom min app på telefonen inte funkar än så fortsätter jag på surfplattan där jag tyvärr inte har några bilder trots att det faktiskt är kamera på den.
Har förresten fått ett till erbjudande ang en lägenhet i Dannemora,så fortast möjligast ska jag kolla på dem!
Tror det sista erbjudandet lockar mest pga renovering och att jag kommer få bestämma det mesta själv när det gäller tapeter.
Nej nu måste jag sova!

The Way you turn me on.

Publicerat: 2012-06-28 / 11:52:01 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Hur kan man gå från att tro att marken under fötterna ska ge vika och vart enda knä är uppskrapat till att vakna på morgonen och känna en sån stor livslust för att möta dagen, för att få ringa ett samtal som gör din dag. Att få sätta sig i bilen och bara ta ett stort andetag för att sedan hålla andan och känna lyckan som fyller kroppen på millisekunder.
Att få somna brevid någon eller att det sista som rörde din kropp och dina läppar var ren lycka. Lycka på riktigt, inget du lurar i dig för att det ska se bra ut utifrån. När du vill visa hela världen vad du hittat och du bryr dig inte om vad andra tycker för att för dig kan det inte sluta lyckligare än det är just nu.
Har lunch just nu och har nog hamnat i en mindre matkoma och håller på att somna!

Du vet vad jag behöver.

Publicerat: 2012-06-28 / 07:55:08 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vad gjorde jag uppe och gick inatt för?
Känns för tillfället som om jag sprungit ett maratonlopp. Min kropp skriker efter sömn och min säng!
Men imorgon är jag troligtvis ledig med lite tur så då börjar dagen med att städa och sen kanske jag far iväg och hittar på något.

Du gör mig hel.

Publicerat: 2012-06-27 / 22:57:03 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vilken kanon dag!
Öppnade butiken vid 10 och trodde det skulle bli en seg dag,men nej.
Dagen gick fort och jag hade bara trevliga kunder som fick mig på ett bra humör.
Sen hem eller ja det är ju faktiskt inte mitt hem om man nu ska vara riktigt ärlig. Hämtade surfplattan som jag skriver på nu och har blivit lite smått förälskad i!
Imorgon är det Uppsala som gäller och blir det halvdag vet jag någon som springer ner till New yorker och letar bh...

You don't know what you got until..

Publicerat: 2012-06-27 / 07:53:37 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
God Morgon!
Vaknade 1 timme innan klockan skulle ringa och kunde absolut inte somna om, så jag hamnade framför datorn för att kolla in vad H&M hade att erbjuda istället.
Igår var en såndär dag som nog inte kunde ha blivit bättre, jag vaknade upp på ett perfekt humör,tog det "lugnt" hela dagen eftersom jag fick vara ledig ifrån jobbet.
Somnade ovaggat igår så fort jag la huvudet på kudden och har sovit ostört hela natten.
Men strax är det jobb som gäller och jag har inte ett dugg emot det,jag trivs verkligen som fisken i vattnet bland blommorna, det är det här jag ska syssla med om dagarna!
Efter jobbet ska jag nog ta och se över min garderob som inte går att stänga, förstår inte alls varför(?) kanske dags att kasta kläder jag inte använder längre.
På fredag hoppas jag för alla gudar i världen att jag kommer kunna vara ledig, tanken är nämligen att vädret ska vara bra och att jag äntligen får träffa Elin och Alle.
Nej, nu måste jag börja ta tag i dagen och mig själv för att sen köra till jobbet!
Just ja, blogg appen funkar inte på min mobil så därför blir det så krångligt med inläggen och därför uteblir det mesta!

I never really cared

Publicerat: 2012-06-26 / 22:21:02 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Glad tjej?
Något otroligt jävla lyckligt lottad!
Ledig idag, vaknade upp sent och låg ett bra tag och drog mig i sången innan det blev dags att ta tag i dagen. Kom precis hem ifrån Uppsala där det blev grillköp och lite mathandling. Imorgon är det Storvreta som gäller och fasen så jag ser fram emot det!

Min midsommar

Publicerat: 2012-06-25 / 07:39:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Måndag...
OCH LÖÖÖÖN, lön betyder chansen att handla så mycket att man nästintill kvävs av kvitton!
Okey kanske inte riktigt är det som är grejen men handla ska jag iaf sysselsätta mig med efter jobbet.
Har haft en jätte bra midsommar! På lördagen börjades det med en förjäkla god lunch med mamma och pappa, sen blev det en midsommarbuffé hemma hos mormor och morfar. Konstigt nog tryckte jag inte i mig mat tills jag spydde utan lagom.
Sen satte karusellen igång! Först blev det en tur för att skjutsa folk till en förfest i Österby,vidare till Åkerlänna för att skjutsa iväg ett annat fyllo, efter det blev det en tur till Öregrund där jag höll på att mejja ner både en och två fyllon. Vid 06.00 la jag huvudet på kudden och somnade direkt!
 

Can you?

Publicerat: 2012-06-19 / 23:40:52 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

En extremt bra dag helt enkelt!
Tog en lång sovmorgon och hämtade syster för att åka till Tierp och bocka av lite grejor på göra listan, allt gick utan problem!
Sen hem till Österby där det blev en långpromenad med Elin och bästa Alvin.
Sen hade jag lyxigt nog bokat en klipptid hos Nova för att klippa till håret och få bort allt det slitna. Slutade med att jag blev av med minst 10 cm men var och är hel nöjd med håret!
Har för bara en liten stund sen kommit hem från ett besök hos sytster och ska stänga mina små för imorgon är det jobb i Uppsala som gäller.


Ett bra erbjudande.

Publicerat: 2012-06-18 / 20:46:40 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


My heart skips à beat

Publicerat: 2012-06-18 / 17:22:09 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Kom precis hem ifrån jobbet.
Har proppat i mig energidryck idag för att hålla mig vaken hela dagen och inte vilja kräkas på alla tröjor som ska tryckas, så nu börjar sockret gå ur kroppen och samma med min ork.
Åkte en vända förbi mormor och morfar på hemvägen för att hämta min Aloe Vera Gelly som jag köpt till tatueringarna. Jag ljuger om jag skriver att det inte gjorde ont men det gick så pass snabbt så ryggen gjorde bra mycket ondare, men dem behövs ju smörjas och började med Helosan som jag blivit rekomenderad, men tycker den mest bara blir flottig en kort stund och sen torkar den ut och på med nytt efter 1 timme. Så därför tänkte jag testa Aloen som jag vet inte innehåller en massa uttorkande ämnen och försvinner in i huden. Har haft på mig gellyn i kanske 15 minuter och mina små bebisar älskade det! Kyler och det ömma försvann efter en några minuter. Helt klart en favorit!
Nu blir det käk och sen ska jag över till syster yster ett tag. Ledig imorgon pga ett besök hos doktorn i Tierp. Sen blir det buffé med syrran.


Vad jag bryr mig om.

Publicerat: 2012-06-17 / 23:47:13 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är snart helgen slut!
Måste säga att det blev en riktigt bra helg trots allt.
I fredags gjorde jag mitt första besök hos Lotto, kommer inte lägga ut några bilder eller text på slutresultatet eftersom jag sett en tjej som bor i närheten som har lika vingar som mig trots att dem är ritade på fri hand direkt påmin rygg, jävligt synd att folk inte har egna idéer.
Men jag gjorde iaf en text i fredags, sen var planen att göra en till på samma fot som passade till texten på lördag morgon,fick världens finaste tatuering!
Men den andra stackars foten kändes på tok för tom så vi kom fram till att den också skulle få konst och bläck på sig, så imorse åkte jag till min käre tatuerare och ritade även på vänsterfoten i samma tema. Nu tänker ni väl såklart att jag bara var sugen och gjorde något men varenda tatuering jag har på kroppen betyder och har en mening.
Nu är både fötterna bläckade men jag vet och vill gärna fylla på vänsterfoten i framtiden.
Sure, han jag går till äger ingen studio utan gör det i ett rum hemma hos sig, och visst får man tycka vad man vill om det men jag skulle utan tvekan lägga min kropp i denna mans händer och inte vara det minsta rädd. Han är så otroligt duktig så om hans konst får vara på min kropp gör mig bara stolt!
Var även in en snabbis till IKEA och Coop idag senare under kvällen, hittade ett par blommiga kilklack för 120:- som kommer passa perfekt i sommar när solen ligger på!

Nu ska jag ta och sova, imorgon väntar 1000 st t-shirtar och jag har faktiskt laddat upp med en ordentlig matlåda och mellanmål för att orka med hela dagen.


Some Say

Publicerat: 2012-06-17 / 00:28:31 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilket jäkla trist väder!
Tanken var att min dag skulle spenderas med familjen Israelsson/Einarsson, men både jag och vädret ballade ut.:/
Startade min dag med ett besök hos Lotto, och visst vill man tro och snacka om att jag betalar mina tatueringar i natura så tro gärna med om det roar någon!
Efter det blev det ett snabbt besök hos frisören för att boka en tid för klippning nästa vecka!
Sen skulle jag igentligen åka till Skyttorp och kolla på marknaden men vi hade inte vädergudarna med oss så det blev inget.
Kom precis hem från Becca och Birk efter en filmkväll och en massa strunt!
Dags att sova nu om jag ska orka upp vid 8.
Kort vecka denna vecka med, ledig tisdag och sen midsommarafton på fredag!


You'll run faster.

Publicerat: 2012-06-15 / 18:28:40 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Sikken jäkla bra dag!
Startade dagen med en sovmorgon och sen vidare till syster och tog en promenad runt gruvan med Skrållan.
Hade bestämt sen innan att vi skulle äta buffé i Tierp, sagt och gjort! Verkligen värt sina 75:-.
Hem och njuta av solen och sen blev det visst en tupplur i soffan. Vaknade precis och det luktar mat!


Så är det!

Publicerat: 2012-06-14 / 23:13:57 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Nu sitter min fjärde tatuering på plats, denna gång på foten!
Och mera kommer det troligtvis bli när lönen kommer in så fylls foten.


Jag vill bara.

Publicerat: 2012-06-13 / 19:48:46 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Lilla underbara dag vad bra du har varit!
Upp vid 8 och vidare till Storvreta, allt har verkligen flygit på utan problem. Har rensat och städat hela kylen.
Imorgon är det Uppsala som gäller, som jag ser fram emot helg nu!


För oss.

Publicerat: 2012-06-12 / 23:08:54 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Dags att slå igen ögonen och sova några timmar!
Dagen gick bra, ledsnade rejält ett tag men det löste sig och jag åkte vidare till Storvreta och jobbade där med.
Syster kom över med grejor hon köpte på kryssningen, några burkar koskenkorva jordgubb/lime.
Har precis fått ut huvudet ur duschen och ligger med världens gosigaste hund på sidan om mig.
Imorgon är det Storvreta som gäller, tacka gudarna för det vad glad jag är över varenda minut jag får spendera i den butiken!
Nej, dags att sova!


Flyg, flyg din fula fluga.

Publicerat: 2012-06-12 / 07:25:22 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Hjälp i herregud vad trött jag är idag!
Sådär så man får kämpa för att hålla ögonen öppna. Men det är bara att kämpa emot för idag blir en lång dag! Jobbar i Uppsala 7-16, sen åker jag vidare mot Storvreta och jobbar till 18, visst 2 timmar extra men går man upp 5 så känns det garanterat i kroppen. Men cash is king, eller?
Eller åtminstone så uppskattar man helgen mera! Och i helgen ska jag gå på Rix fm med mina fina vänner ifrån Vallonvägen!


Alla blir bara äldre utom mig.

Publicerat: 2012-06-11 / 22:26:27 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det var den dagen!
Hjälp vad fort dagen försvann och hur stressigt det varit! Men inte varje dag det är skolavslutning, tack och lov!
Men den har gått snabbt och jag har haft en jätte bra dag.
Kom precis in efter en lång promenad med världens bästa Alvin och Elin. Den där ungen är det bästa jag vet!
Imorgon blir det Uppsala 7-16 sen åker jag vidare och jobbar i Storvreta, ju mera jag jobbar desto gladare och rikare blir jag!


Dream in color

Publicerat: 2012-06-09 / 20:44:04 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Herre min skapare vad segt det gick på jobbet idag!
Tunt med kunder och lite att göra men 5 timmar försvann snabbt ändå.
Sen blev det sushimiddag hemma följt av fruktsallad.
Ska snart gå ut och tvätta av bilen om jag inte hinner somna innan. Imorgon blir nog en heldag i solen förhoppningsvis eller ute på sjön, det visar sig.
Dessa diskreta trosor fick följa med hem igår!


Det är inte alltid lätt.

Publicerat: 2012-06-09 / 08:58:25 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

God morgon!
Ska strax åka mot jobbet och göra av med några timmar i regnet.
Gårdagen blev kanon! Åkte in till Gränby efter middagen och mamma hängde på!
Hittade det jag skulle ha och sen raka vägen hem, när tanken var att gå och lägga sig så smsade grannen och undrade om vi ville komma över på ett glas vin/öl med dem. Sagt och gjort tog vi våra fötter dit och blev kvar där till säkert 00.30, hade en jätte trevlig kväll med grannar och vänner!
Nej nu måste jag ge mig iväg!


Dansa, pausa

Publicerat: 2012-06-07 / 19:08:39 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Idag har varit en riktigt uppochner dag gällandes humöret. Ena stunden känns allt perfekt för att senare känns som en trist och grå dag bara.
Men det går nog att fixa ett bra slut ändå!
Kom precis hem ifrån Tierp, hittade en grej som mamma velat haft ett tag men som jag inte hittade till morsdag, men nu så har hon precis fått en mini dounut maker!
Haha, yes kanske inte det vanligaste man önskar sig men kul med något annorlunda.


Det är som i sagornas land.

Publicerat: 2012-06-06 / 19:57:11 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Det har varit en riktigt bra dag på alla sätt.
Efter en lång sovmorgon blev det en tripp till Gränby helt själv där jag gick runt och kollade ett bra tag. Hittade ett par nya jeans och lite tröjor. Ganska skönt faktiskt att gå själv och ta den tid det tar.
Sen hem till Österby och hälsa på mormor och morfar på en fika.
Nu sitter jag här med världens leende och väntar på bättre tider med svenska Hollywood fruar i bakgrunden.
Imorgon är det jobb i Uppsala som gäller, pengar rullar in som dem ska!


Full gas!

Publicerat: 2012-06-06 / 10:46:15 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Försökte mig på att skriva lite igår men det slutade med att jag somnade.( så intressant var det)
Gårdagen sprang förbi, var på jobbet 07.30 för att förbereda dagens blommor inför studenten. Öppnade dörrarna vid 8 och kunderna flög in i butiken direkt!
Från 8-15 var det kunder i butiken hela tiden, har nog aldrig uppskattat en lunch så mycket eller en Ipren mera.
Huvudvärken satte in samtidigt som åskan och mullret kom, men den släppte och kunderna fortsatte strömma in!
Vid 18 stängde vi butiksdörrarna och kände att jag kunde åka hem med gott samvete och sova!


G'natt

Publicerat: 2012-06-04 / 22:07:28 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Stop

Publicerat: 2012-06-04 / 08:51:08 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0


Peta mig på hälen.

Publicerat: 2012-06-04 / 08:21:18 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

God morgon!
Kom precis till jobbet efter lite leveranser på landet.
Blir jobb fram till 16, sen ska jag ge mig på systers hår och se om det går att fixa till det.
Det känns som om allt går på räls nu för tiden, men när allt verkligen klickar och går bra, det är alltid då det kommer ett bakslag som heter duga. För det får ju aldrig gå för bra för någon utan att andra här i lilla hålan ska lägga sig.

Nej back to work!


I'm what you want.

Publicerat: 2012-06-03 / 21:30:22 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Ibland räcker inte dagarna till för allt man vill göra, denna helg har verkligen varit en sån.
Jag har hunnit med massor på bara 2 dagar!
    


Spend all your money on me

Publicerat: 2012-06-02 / 22:10:27 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Blir besviken på min kära blogg som inte alls vill lägga upp bilder längre. Funkade utan problem förr men inte nu.
Åkte in till Uppsala och köpte mig ett par inlines, synd bara att vädret inte tillåter åkning men med lite tur så kanske jag kan ta en vända imorgon.
Fick med mig 1 tröja och ett linne ifrån h&m.
Ska försöka lägga upp lite bilder på vad jag köpte på Gekås när tid finns.


Follow your dreams

Publicerat: 2012-06-02 / 13:44:32 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Vilket jäkla mysväder!
Blev en lång sovmorgon med Skrållan sovandes på magen
som en liten insekt.
Sitter i bilen på väg in till Uppsala, ska införskaffa mig ett par inlines som jag sucktat efter länge!
Sen antar jag att det blir lite kläder med när jag ändå är "inne"
Med risk för att låta gammal, men hjälp vad tiden går snabbt! På tisdag är det cirka 2 år sen jag tog studenten, men jag har hunnit med mycket. Mer ån jag trodde jag skulle hinna uppleva på både gott och ont.
På tisdag är det jag som ska stå och sälja blommor/buketter till studenter.


Let's dance...

Publicerat: 2012-06-01 / 23:54:39 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Försöker verkligen hålla ögonen öppna men det funkar sådär!
Idag har jag inte gjort ett dugg mer nytta än att tvättat kläder.
Imorgon ska jag troligtvis in till Uppsala en snabbis och köpa mig ett par inlines och 14 ton skumgummi att vira in mig i.. Nej då, ser fram emot att få börja! Känns skönt att ha något att koppla av med efter jobbet.


RSS 2.0