För vi hoppades på så mycket

Publicerat: 2014-02-25 / 22:52:06 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Är det nu jag ska ge upp, lägga mig ner och hoppas på att någon drar upp mig? Hoppas på att någon orkar för två. Jag har inga tårar kvar, det gör bara ont, så förbannat ont. Jag kan inte göra något än att hoppas att det fixar sig, löser sig för det gör det alltid va? 
Imorgon ska jag ta min älskade syster och äta buffé på Java, jag hoppas det får det hela att bli lite bättre. 

You're still a part of everything I do
You're on My heart just like a tattoo
Just like a tattoo, I'll always have you



Det är ditt liv och dina val!

Publicerat: 2014-02-15 / 19:34:01 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Allt behöver inte vara perfekt och underbart bra hela tiden, det räcker mer att allt bara funkar och att slippa nr ständig oro. Jag har och är med om saker i mitt liv som fått/får mig att omvärdera allt,både positivt och negativt. Något jag tänker på ganska ofta i vardagen är det här med att gnälla, gnälla och klaga för minsta lilla grej. Har man ont i huvudet,halsen eller feber då ska det fort som fan ut på instagram eller Facebook för att någon ska tycka lite synd om en, väx upp och inse hur otroligt jäkla bra ni har det, hade det verkligen varit synd om er så hade ni inte klagat på såna småsaker. Tänk till en enda gång till och fråga er själv om jag kommer må bättre av att lägga ut en "stackars mig"bild eller kommer dem som ser denna tänka "men Gud vad kul att se!"  Visst feber är inte kul att ha, MEN det går över och ni kommer inte att dö av det,halsfluss gör ont som fan men ni kommer inte att dö av det. Men senaste 3-4 månaderna har jag inte klagat på att gå upp och jobba eller att vakna 3 på morgonen eller att jag haft 50 bud som ska ut. När jag springer och tycker det börjar bli jobbigt tänker jag " det finns folk som inte har den möjligheten jag har att kunna springa" och springer 20 minuter extra bara för att jag kan. Man kan inte klaga på allt och alla, vill man ha ändring så är man tvungen att ändra, ingen annan kan göra något åt det! Jag lovar,livet blir så jävla mycket enklare och roligare om man tänker till 1 gång extra innan man klagar, allt är inte så farligt, det blir vad man gör det till!

Stors problem som var små

Publicerat: 2014-02-13 / 02:50:01 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Det snurrar alldeles för mycket i huvudet just idag, jag borde verkligen sova för att orka med morgondagen på jobbet, men jag kan inte känna den minsta ro i kroppen för att somna. Jag söker och letar runt på internet, sidor som kan ge mig någon trygghet eller hjälp för "den jävla skitsjukdomen" ibland är människor alldeles för ärliga när det kommer till döden, och jag vet att inget gör så ont som döden och så plöjer all skam upp från alla gånger man klagat, kanske för att det regnar eller för att man efter 5 minuter förstört dem nya vita byxorna. Skitsaker igentligen, dem blir skitsaker när något sånt här bestämmer sig för att överta ens liv. Hur mycket jag än inte vill så kommer jag behöva inse att jag kan inget mer än hoppas på att all världens bästa hjälp befinner sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag måste verkligen sova nu, har lovat mig själv en iskall redbull om jag lyckas somna. Dags att visa vem som bestämmer va?

The monster

Publicerat: 2014-02-12 / 22:45:13 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 1

Jag hatar ordet cancer, det får det att knyta sig i magen och tårarna att rinna över. Jag hatar att den tar mer än den ger, att den är totalt jävla egoistisk och onödig. Jag vägrar att tillåta den ta dig utan en rejäl fight. En fight jag kommer kämpa starkt med, det finns inga gränser längre.

Spelar samma låt igen

Publicerat: 2014-02-11 / 01:58:03 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Jag vill inte vakna upp imorgon och ångra mig. Livet är här och nu, inte om
1 vecka eller om ett år. Det är idag du måste bestäma dig hur du vill göra med ditt liv, vad du vill uppnå och vad som spelar någon roll. Imorgon är hon borta, hos någon som insåg före dig hur bra hon var.



Fortsätt som om inget hänt

Publicerat: 2014-02-09 / 00:29:26 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har varit en mycket bra dag!
Vaknade "sent" för att vara mig, har inte druckit alkohol på ett bra tag,vilket märktes redan vid uppvaknande. Seg som en råtta i kroppen. Har nog aldrig njutit så av att få ligga kvar i sängen i timmar om jag så ville, sen finns det ju såklart olika grejor att vakna upp till och jag hade turen att vakna upp till något otroligt bra och fint! 
En riktig segis lunch vid 14 som satt otroligt bra! Råkade även somna som en stock i soffan och vaknade inte förens runt 20 snåret. Har precis kommit in efter en löptur ute i kylan. Så otroligt skönt att rensa tankarna ute i ensamheten för en stund! 

Bättre storlek.

Publicerat: 2014-02-04 / 15:03:00 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0

Jag har på tok för mycket tid att fundera på under jobbtid, 

It's a bet.

Publicerat: 2014-02-04 / 14:08:47 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0



Samlar på hög.

Publicerat: 2014-02-04 / 05:51:55 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
Vet inte om jag har något direkt vettigt att komma med idag, det mesta rullar på som det ska (peppar peppar!) jag känner mig inte längre som en tickande bomb, mest pga att jag bestämt mig för att det ska bli en bra vecka. 
Hade en iallafall en himla bra helg,jobbade i lördags och i söndags tog jag och syster bilen in till Uppsala för att umgås. Såndär spontana tripper som jag gillar allra mest! Hittade både lite kläder och inredning samt stilla mitt semlebegär. 
Har precis rensat ut mitt skafferi och kylskåp, då jag är en riktig råtta som sparar fick jag denna gång ihop 6-7 kassar med mat som jag var tvungen att slänga. Blev inte så billig mat i slutändan? 
Så nu gäller det bara att försöka fylla på kylskåpet igen om jag ska ha något att fylla magen med! Ska försöka sova cirka 
2 timmar nu.




Vi gjorde som alla andra och log.

Publicerat: 2014-02-01 / 12:06:50 | Kategori: Allmänt | Kommentarer: 0
10 saker du (kanske) inte visste om mig. 
1. Jag har haft en hemsk hundfobi, kunde inte vara i samma hus som en hund trots att den var inlåst. Nu däremot är hundar bland det bästa jag vet.
2. Jag kollar inte någon i ögonen förens jag litar på människan ifråga. Om jag kollar någon i ögonen är det ett bevis på tillit. 
3. Jag har en tvillingsyster, som jag aldrig skulle göra illa eller lämna för något alls i världen. Hur arg jag än är så älskar jag henne oändligt. 
4. Jag har aldrig velat gifta mig, trots att jag mer än gärna gör brudbuketter. Nu på senare tid vill jag gifta mig, men han måste ha ett fint efternamn!
5. Låten "Love hurts" har jag inte lyssnat på sen jag gick i 9an, har bara en massa dåliga minnen utav den och stänger av radion om den spelas.
6. Jag har delat min tumme på mitten med en yxa, och numera växer alltid nageln speciellt. 
7. Jag ÄLSKAR fart,bensinlukt och motorer. Jag funderar på att ta motorcykelkörkort när det finns tid och pengar. 
8. Jag har som mål i livet att testa så många olika sorters bilar som möjligt innan jag dör, spelar ingen roll på ålder eller liknande. Allt som jag kan, kommer jag testa. 
9. Har en svag sida för smördeg, äter som någon annan äter lördagsgodis, vet att jag får fruktansvärt ont i magen dagen efter men det är det lätt värt! 
10. Jag är utbildad florist och älskar mitt yrke, men min plan innan var att flytta en bit för att utbilda mig inom just hundar.

RSS 2.0